Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Klupskim druženjem zaokružena još jedna uspješna sezona

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Karate klub Metković je tradicionalno po završetku natjecateljske sezone za mlađe uzraste organizirao klupska druženja kroz roštiljade i zabave. Natjecatelji KK Metković u natjecateljskoj polusezoni 2017 nastupili su na 5 vrlo jakih karate turnira, od Sarajeva, Rijeke, Herceg Novog, Samobora do Splita, među kojima su turniri koji ulaze u sustave  bodovanja za izvrsne sportaše, poput Grand Prix Croatia (1875 natjecatelja, Laura Ćulum osvojila zlato) i Ilidža open  (1033 natjecatelja, Lucija Utovac i Laura zlato, Duje Mihaljević srebro). Tom prilikom na navedenim turnirima osvojili smo 14 zlata, 8 srebra i 12 bronci.

Nastupili su i na Županijskom prvenstvu gdje su dominirali brojčano te osvojili 17 zlata, 14 srebra i 13 bronci. Ipak najvrijednije su tri medalje u ovoj polusezoni sa Državnog prvenstva u borbama u Ivankovu za mlađe uzraste,  a to su tri brončane medalje, temeljm koji su se dvoje natjecatelja KK Metković, Duje Mihaljević i Lucija Utovac plasirali za nastup u reprezentaciji Hrvatske u mlađim uzrastima na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu. Pored osvojenih medalja natjecatelj KK Metković, Duje Mihaljević proglašen je od strane Zajednice športa Dubrovačko-Neretvanske Županije mladom nadom športa među mladićima. Zabave su zaslužene i na taj način se uprava kluba zahvalila natjecateljima na osvojenim medaljama.

Bez obzira na sve natjecatelji Karate kluba Metković nemaju opuštanja, jer je dio već od 26.06. u Umagu na Svjetskom karate kampu,  na kojem je prijavljeno 1500 karataša,  a ostatak naše ekipe od mlađih do seniora odlazi 29.06. gdje će nastupiti na Svjetskom karate kupu otvorenog tipa,  na kojem je prijavljeno 2400 natjecatelja iz 70 država.

Umag

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije