Ostanimo u kontaktu

PRESTIŽNO ISKUSTVO

Karate klub Metković parirao na ”malom svjetskom prvenstvu” u Umagu – sudjelovali natjecatelji iz 64 zemlje svijeta

Objavljeno prije

Untitled-1

Od 26. lipnja do 02. srpnja Karate klub Metković sudjelovalo je na jednom od najjačih svjetskih natjecanja WKF Svjetskom karate kupu u Umagu. U sklopu Kupa održan je i karate kamp na kojem su treninge održavali instruktori Svjetske karate federacije.

Na tom kampu i Svjetskom kupu u Umagu nastupilo je 7 metkovačkih karatista u pratnji trenera Denisa Žderića u uzrastu kadeta, juniora i mlađih seniora. Sudionici kampa tako su bili; Ante Krstičević i Laura Ćulum, a zajedno s njima na Svjetskom karate kupu nastupili su u kategorijama kadeta/kinja Petar Borovac, Ema Vodović, Iva Vučić u juniorima Ivan Batinović i u mlađim seniorkama Maja Žderić.

Budući da je na natjecanju nastupilo dvije tisuće i petsto natjecatelja iz 64 države, na 7 borilišta u trajanju od tri dana, Svjetski kup u Umagu s pravom se naziva „malim Svjetskim prvenstvom“. Natjecatelji Karate kluba Metković ovoga su puta ostali bez odličja, ali su stekli veliko iskustvo i spoznaju da se uvijek može više i da treninga i natjecanja nikad ne može biti dovoljno. Pred njima je 26. kolovoza izborni turnir za službeno Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu na Tenerifima.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije