Ostanimo u kontaktu

KUP MIMOZA - CRNA GORA

Četiri zlata, dva srebra i bronca za Karate klub Metković

Objavljeno prije

Karat klub Metković

Sedam natjecatelja Karate kluba Metković u subotu je nastupilo na međunarodnom klupskom karate natjecanju Kup Mimoza u Herceg Novom – Igalo u Crnoj Gori, U jakoj konkurenciji, među 404 natjecatelja iz 28 klubova karataši Metkovića u borbama su osvojili sedam medalja, i to četiri zlata, dva srebra i broncu. Sustav natjecanja je bio po principu pobjeda, bez repasaža, pa se do finala dolazilo prolaskom u minimalno tri kola.

A to je najbolje pošlo za rukom našim zlatnim karatašima u mlađim kategorijama; Duji Mihaljeviću, Lauri Ćulum i Luciji Utovac, dok je u kadetskom uzrastu također zlatni bio Petar Borovac.

Srebra su osvojili; u mlađim kadetima Ante Krstičević i u kadetskom uzrastu Iva Vučić.

Broncu je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila Sara Đukić.

Datum sljedećeg natjecanja koje je pred karatašima Metkovića je 04./05. ožujak ove godine, i to u Sarajevu gdje zbog velikog broja sudionika natjecanje traje dva dana.

Našim sjajnim karatašima čestitamo i želimo im puno uspjeha u daljnjim natjecanjima. Sretno!

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije