2. SPLIT KARATE CUP

Karate klubu Metković tri zlata, dva srebra i dvije bronce

Objavljeno 21. svibnja 2018. u kategorijama: Foto Galerija, Karate, News, Sport.

2 Spit Karate Cup, Karate klub Metković

Galerija

Jučer je Karate klub Metković sa 22 natjecatelja u borbama pod vodstvom trenera Dine Žderića nastupio na međunarodnom karate turniru 2. Split karate cup, na kojem je nastupio 51 klub iz Hrvatske, BIH i Crne Gore, sa 655 natjecatalja.

Za karate klub Metković medalje su osvojili:

  • Duje Mihaljević, dva zlata u učenicima i mlađi kadetima,
  • Ante Leontić, zlato u učenicima,
  • Karla Pezić, srebro u učenicama,
  • Ante Krstičević, srebro u kadetima, pobjedivši u dva kola, u zadnjem viceprvaka svijeta, ali zbog ozljede u tom meču nije mogao nastupiti u finalu
  • Lucija Utovac, bronca – mlađe kadetkinje
  • Josip Obradović, bronca u učenicama.

U repasažu za broncu borili su se Sara Đukić, Duje Žderić, Klara Volarević, Ema Galov, Ivan Gujinović, Nino Volarević, Anja Pokrajac i Petar Borovac, ali ovaj put su ostali bez medalje i plasirali se na 5 mjesta.

Nastupili su još Ante Juračić, Dora Galov, Iva Vučić, Ivan Bebić, Matea Bebić, Katja Jerković, Laura Bebić i Nera Grljušić.

Sljedeći tjedan u četvrtak prema Bugarskoj u Sofiu putuju natjecatelji KK Metković, kadeti Ante Krstičević i Petar Borovac i mlađa kadetkinja Lucija Utovac gdje će za reprezentaciju Hrvatske nastupiti na Svjetskoj karate ligi za mlade (WKF YOUTH LEAGUE) koja ima 4 kola. Pored Bugarske, natječu se Italija-Venica, Meksiko-Cancun i Hrvatska-Umag.

Koliko je jaka liga, dovoljan je pokazatelj da Krstičević u svojoj kategoriji – 63 kg ima 78 protivnika, Borovac u – 70 kg ima 57, a Utovac u kategoriji +47, protiv sebe ima 61 suparnicu.

foto/tekst: Karate klub Metković

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari