Ostanimo u kontaktu

KARATE LIGA REGIJE HERCEGOVINA

Karate klubu ‘Knez Domagoj’ čak 15 medalja s drugog kola karate lige

Objavljeno prije

Uspješan nastup mladih karataša „Karate kluba knez Domagoj Metković“ na  II. kolu karate lige Regije Hercegovina, održanog u Čitluku.

Pod vodstvom trenera Mladena Kolovrata, na drugom kolu karate lige Regije Hercegovina koje se održavalo u Čitluku, nastupili su mladi karataši Karate kluba knez Domagoj Metković, te iskazali svoje znanje i natjecateljski duh vrativši se s ukupno 15 medalja.

U katama zlatnu medalju (prvo mjesto) za svoj klub osvojili su Zovko Jakov i Ivanković Petra, srebrenu medalju (drugo mjesto) osvojila je Bebić Gabrijela.

Brončane medalje (treća mjesta) osvojili  su Plećaš Antonija, Bebić Lucija,  Kraljević Karmen i  Šiljeg Rafaela kojoj je ovo bio prvi nastup na natjecanju.

U borbama srebrnu medalju (drugo mjesto) za svoj klub ponijele su Vaslj Erika i Plećaš Lucija i Bebić Ana.

 Brončane medalje (treća mjesta) osvojili su Plećaš Lucija Lulu, Nižić Bruno, Knežić Dean te Bebić Lucija i Bulum Katja koje su prvi put nastupile u borbama

Za klub su još uspješno nastupili Kljusurić Matej i Begić Josipa kojima je nedostajalo malo sreće u nastupima za medalju.

Karate klub knez Domagoj Metković

RUKOMETNI KUP HRVATSKE

Metković Mehanika u subotu će ugostiti premijerligaša RKHM Dubrovnik

Objavljeno prije

Rukometni klub Metković Mehanika sutra će u Gradskoj sportskoj dvorani povodom zaostale kup utakmice ugostiti premijerligaša RKHM Dubrovnik. Susret će se održati u 18 sati, a prijenos uživo će biti na službenom instagram profilu rk_metkovic kao i FaceBook stranici Rukometni klub Metković-Mehanika.

Kratki osvrt ususret utakmici dao nam je trener Filip Romić:

– Ova nadolazeća kup utakmica došla nam je nakon drugog tjedna bazičnih priprema u kojima treniramo dva puta dnevno. Dio treninga se radi na parketu, a dio u teretani. Radimo na podizanju fizičke spreme uz pomoć kondicijskih trenera Zvonimira Ilića i Antonia Galova. Iznimno sam zadovoljan radom trenera i načinom na koji su se uklopili u tim. Zvonimir i Antonio će s nama biti i kroz sljedeći tjedan, a nakon toga ćemo se više posvetiti taktičko-tehničkim treninzima. Obzirom na početnu fazu priprema u sutrašnjoj utakmici sa Dubrovnikom moramo pripaziti kako nebi došlo do neželjenih ozljeda. Svi igrači će dobiti priliku i tako ovu utakmicu iskoristiti za uigravanje.

Glasnogovornica kluba, Marija Bošnjak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije