Ostanimo u kontaktu

KARATE LIGA REGIJE HERCEGOVINA

Karate klubu ‘Knez Domagoj’ čak 15 medalja s drugog kola karate lige

Objavljeno prije

Uspješan nastup mladih karataša „Karate kluba knez Domagoj Metković“ na  II. kolu karate lige Regije Hercegovina, održanog u Čitluku.

Pod vodstvom trenera Mladena Kolovrata, na drugom kolu karate lige Regije Hercegovina koje se održavalo u Čitluku, nastupili su mladi karataši Karate kluba knez Domagoj Metković, te iskazali svoje znanje i natjecateljski duh vrativši se s ukupno 15 medalja.

U katama zlatnu medalju (prvo mjesto) za svoj klub osvojili su Zovko Jakov i Ivanković Petra, srebrenu medalju (drugo mjesto) osvojila je Bebić Gabrijela.

Brončane medalje (treća mjesta) osvojili  su Plećaš Antonija, Bebić Lucija,  Kraljević Karmen i  Šiljeg Rafaela kojoj je ovo bio prvi nastup na natjecanju.

U borbama srebrnu medalju (drugo mjesto) za svoj klub ponijele su Vaslj Erika i Plećaš Lucija i Bebić Ana.

 Brončane medalje (treća mjesta) osvojili su Plećaš Lucija Lulu, Nižić Bruno, Knežić Dean te Bebić Lucija i Bulum Katja koje su prvi put nastupile u borbama

Za klub su još uspješno nastupili Kljusurić Matej i Begić Josipa kojima je nedostajalo malo sreće u nastupima za medalju.

Karate klub knez Domagoj Metković

ŽENSKI NOGOMET

Visok poraz Neretve od Dinama u Zagrebu

Objavljeno prije

Autor

Unatoč određenoj dozi optimizma uoči puta u Zagreb na sraz s Dinamom, igračice Neretve nisu uspjele u svojim nakanama da pruže dobru igru ili možda prirede ugodno iznenađenje i osvoje jedan bod.

Za utakmicu spremnih bilo je samo 11 igračica koje su se dobro držale prvo poluvrijeme, ali su ipak u 45. minuti igračice Dinama u Maksimiru povele s 1:0.

U drugom dijelu pravi potop, odmah početkom nastavka Metkovke su primile i drugi pogodak, a onda su domaće poentirale kao na tekućoj traci, i postigle još pet golova za konačnih 7:0.

Imale su Neretvanke dvije do tri prigode, ali je čuvarica Dinamove mreže na vrijeme reagirala.

Osjetio se dakle manjak igračica, u nekim momentima možda i neiskustvo, a i vrućina je učinila svoje.

ŽNK Dinamo – ŽNK Neretva 7:0 (1:0)

Nakon poraza jedino se može čekati utakmica Lepoglava Agram, jer u slučaju da Lepoglava uzme bod Agramu Neretva će nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka, a bude li slavio Agram, Neretvi predstoji Liga za ostanak u prvoligaškom društvu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije