Ostanimo u kontaktu

2. MOSTAR OPEN

Karate klubu ‘Knez Domagoj’ 9 medalja s međunarodnog turnira

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj je osvojio 9 medalja na međunarodnom turniru u Mostaru ‘2. Mostar Open’ na kojem je sudjelovalo oko 450 natjecatelja s preko 500 prijava iz Hrvatske, BiH i susjednih zemalja.

U katama su medalje osvojili:

– 1. mjesto (zlato) Jakov Zovko – kate dječaci 7 godina i mlađi.
– 3. mjesto (bronca) Gabrijela Bebić, Stipan Plećaš i Teona Čolović.

U borbama odličja su osvojili:

-2. mjesto (srebro) Volarević Eva u kategoriji borbe djevojčice 8, 9 godina – 28kg i Vasilj Erika u kategoriji borbe djevojčice 2009. – 34kg i Plećaš Lucija u kategoriji borbe djevojčice 2008 +44kg
-3 mjesto (broncu) osvojili su Kljusurić Matej i Plećaš Lucija
Klub su još uspješno predstavljali Antonija Plećaš, Julijana Čolović, Petra Ivanković, Jelena Lazarević, Hanna Volarević, Karmen Kraljević i Knežić Dean.

Za klub je sveukupno nastupilo 16 natjecatelja, čestitke svima.

EKIPA, A NE KLUB!

ONK Metković amaterski klub s vrhunskim sportskim postignućima

Objavljeno prije

Autor

Prijatelji nogometa dobro znaju da u Metkoviću djeluju i postoje NK Neretva i ONK Metković, klub s desne obale Neretve koji je osnovan 1975. godine u vrijeme gradnje nove osnovne škole.

Od osnutka taj klub postiže ne samo sportske nego i društvene uspjehe prije svega zbog ostvarivanja osnovnih ciljeva u okupljanju mladih nogometaša, a potom i u sferi stvaranja materijalnih uvjeta za nesmetan rad i vježbanje stotina članova kluba, od najmlađih do veterana.

ONK Metković kao stalni član Županijske lige često se oglašava sloganom „Ekipa, a ne klub“. Ma što to točno značilo, činjenica je da je taj klub opstao i da u njemu igraju i odrastaju generacije igrača, s naznakom da su brojni bivši nogometaši i ONK Metkovića i NK Neretve u tom klubu našli mjesto za manifestaciju svojih stručnih i iskustvenih spoznaja o nogometu i sportu, vježbajući mlade i one u seniorskom pogonu.

Koliko u ONK Metkoviću drže do sportskih prijateljstava i odnosa svjedoči i odluka da prva momčad bez pravih priprema otputuje u Široki Brijeg i odigra prijateljsku utakmicu s domaćim premijer ligašem BiH, i momčadi s europskim dimenzijama.

Metkovci su izgubili s 3:0, ali su nakon povratka opisali svoje zadovoljstvo dočekom, druženjem i ispraćajem iz Širokog.

Tijekom proteklih dana čelništvo ONK Metkovića predstavilo je novi klupski dres , a organizirano je i otvaranje igrališta s umjetnom travom vrijednosti 500 tisuća kuna. Bilo je prelijepo gledati nademetanje najmlađih nogometaša na umjetnoj travi i njihovu sreću za stolom s pizzama i sokovima, a potom i oglede veterana kluba i Grada.

Iako službene pripreme počinju tek 27.siječnja, čelnici kluba točno znaju što im je činiti. Naime, ove godine kane obilježiti 45.obljetnicu kluba , ne samo sportskim rezultatima nego i na druge načine.

Već su planirane pripremne utakmice s Neumom,Neretvancem, Jadranom Tučepi , Ljubuškim i Višićima. Ništa u klubu ne prepuštaju slučaju.

Metković će biti jači i za neka nova imena. Za sada je znano da će njegove boje braniti Marin Brečić (iz NK Neretva) te povratnik iz Gusara Drago Jelavić. Sumnjamo da će tu biti kraj dolascima, osobito iz razloga što je ONK Metković prepoznat kao zdrava sportska sredina otvorena svim sportašima iz doline Neretve i bilo kojeg dijela svijeta.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije