Ostanimo u kontaktu

2. MOSTAR OPEN

Karate klubu ‘Knez Domagoj’ 9 medalja s međunarodnog turnira

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj je osvojio 9 medalja na međunarodnom turniru u Mostaru ‘2. Mostar Open’ na kojem je sudjelovalo oko 450 natjecatelja s preko 500 prijava iz Hrvatske, BiH i susjednih zemalja.

U katama su medalje osvojili:

– 1. mjesto (zlato) Jakov Zovko – kate dječaci 7 godina i mlađi.
– 3. mjesto (bronca) Gabrijela Bebić, Stipan Plećaš i Teona Čolović.

U borbama odličja su osvojili:

-2. mjesto (srebro) Volarević Eva u kategoriji borbe djevojčice 8, 9 godina – 28kg i Vasilj Erika u kategoriji borbe djevojčice 2009. – 34kg i Plećaš Lucija u kategoriji borbe djevojčice 2008 +44kg
-3 mjesto (broncu) osvojili su Kljusurić Matej i Plećaš Lucija
Klub su još uspješno predstavljali Antonija Plećaš, Julijana Čolović, Petra Ivanković, Jelena Lazarević, Hanna Volarević, Karmen Kraljević i Knežić Dean.

Za klub je sveukupno nastupilo 16 natjecatelja, čestitke svima.

NERETVANSKA REGIONALNA ŠAHOVSKA LIGA

Kadeti i seniori HŠK Metković pobijedili ekipe ŠK Zrinjski

Objavljeno prije

Večeras je u Šahovskom klubu u Metkoviću odigrano 3. kolo Neretvanske regionalne šahovske lige za kadete i 2. kolo za seniore.

Sastale su se ekipe HŠK Metković i ŠK Zrinjski iz Mostara. Kadeti su pobijedili 6:2, a seniori 5.5: 2.5. Druga ekipa HŠK Metković je odgodila zakazani meč u Širokom Brijegu za idući vikend.

Za metkovske ekipe su nastupili: Augustin Brnas, Rade Senta, Goran Manenica, Nikola Bebić, Boro Obrvan i Slavko Bakalar te Mihael Borna Bjeliš, Dominik Blaž Bakalar, Jakov Šiljeg i Ante Crnjac.

Izvor i fotografije: HŠK Metković

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije