Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

KARATE ŠKOLA

Karate klub Metković upisuje nove članove, od 6 i više godina

Objavljeno prije

Karate klub Metković vrši upis novih članova u karate školu, od 6 godina na više, u terminima  ponedjeljak, srijeda i petak od 18,00 do 19,00 sati u prostorijama kluba na adresi Kneza Branimira 3, pored trgovačkog centra Tommya, u prostorijama firme Južni Jadran, ispod nadvožnjaka.

Sve informacije se mogu dobiti putem poziva, sms poruke, vibera, messengera i whatsapp na broj 098 171 36 36.

Karate klub Metković trenutno ima 92 člana i 3 trenera majstora karatea sa diplomom trenera karatea sa Hrvatskih sveučilišta (Denis Žderić 4 DAN, Dino Žderić 1 DAN i Dario Bukvić 1 DAN) i dva pomoćna trenera (Zlatko Pavlović 1 DAN i Ante Krstičević 1 DAN).

Pored kvalitetnog trenerskog tima, klub se može pohvaliti i prostorijama koje isključivo koristi klub, opremljene svim potrebnim sredstvima za rad, te vlastitom teretanom koja je na raspolaganju svim članovima.

Planiranim trenažnim ciklusima u Karate klubu Metković radi se na vrhunskoj kondicijskoj spremi natjecatelja, od početaka kroz  karate školu u kojoj se uči drevna borilačka vještina, gdje se utječe na sve segmente motoričkih sposobnosti polaznika, te potom klub sve članove usmjerava prema jedinstvenom cilju, a to je isključivo stvaranje vrhunskog natjecatelja u karate sportu. Natjecatelji nastupaju na 30 natjecanja godišnje, stvaraju se nova prijateljstva, odlazi si se na destinacije gdje možda nikad ne bi otišli.

Članovi karate kluba Metković su osvajači na tisuće medalja sa razno raznih međunarodnih i domaćih klupskih turnira. Najvrijedniji rezultat sa službenih natjecanja su  28 državnih medalja od bronci do zlata, te kruna rada KK.Metković  4 medalje osvojene kontinuirano  u zadnje tri godine (dva srebra i dvije bronce) osvojene od strane naših članova  za reprezentaciju Hrvatske u mlađim uzrastima na Prvenstvu Balkana.

Napominjemo da u karateu nije dozvoljen kontakt u glavu, dok su svi udarci kontrolirani i nema prejakog kontakta, a postoji i disciplina za natjecanje gdje nema borba, već se natječe u poznavanju karate vještine kroz kate.

Na Vama je da donesete odluku i da trenirate jedan od najkvalitetnijih sportova, koji je u samom vrhu bazičnih sportova te najviše utječe na motoričke sposobnosti kod djeteta, jer se u karateu podjednako koristi svaki dio tijela. U ovom sportu ste sami i svaki rezultat postižete bez pomoći drugog, što utječe na izgradnju dječije samostalnosti, samouvjerenosti i superiornosti.

Klub se pridržava svih uputa nadležnih institucija, te poduzima sve mjere i radnje u cilju spriječavanja širenja COVID-19 u našim prostorijama.

Karate klub Metković

ŽENSKI NOGOMET

Agram u nedjelju gostuje kod Neretve

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Iako je prošle nedjelje u načelu završeno natjecanje u 1.HNLŽ, nogometašice Neretve pripremaju se za još jedan nastup na svom terenu, u nedjelju kada će ugostiti ekipu Agrama iz Zagreba.

Riječ je o zaostaloj utakmici iz prethodnog razdoblja, a susret je zakazan za 11 sati, 25.travnja.

Trenutačno , na prvom mjestu je Osijek s 38 bodova, na drugom je Split s 35 i utakmicom manje, treći je Dinamo (27), četvrti Agram (19), peti Donat (18), šesta je Neretva s 15 bodova, sedmi je Marjan s 5, a osma Viktorija sa samo jednim bodom.

U slučaju pobjede  u nedjelju, Neretva bi se izjednačila s Donatom po broju bodova, ali ne može na peto mjesto jer ima gol razliku -31, a Donat -16.

Nakon nedjeljne utakmice, igračice trenera Markote pripremat će se za play out pa se tada može promijeniti i poredak na ljestvici.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije