Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Karataši u Splitu na Dalmacija Openu osvojili 11 medalja

Objavljeno prije

Foto: KK Knez Domagoj

Foto: KK Knez Domagoj

Karate klub Knez Domagoj jučer je sudjelovao na otvorenom prvenstvu Dalmacije (Dalmacija Open) sa svojih 14 natjecatelja, te osvojio 11 medalja.

Medalje su osvojili u katama i borbama. Kate: Jelena Lazarević – zlato, Bruno Nižić – srebro, Matej Kljusurić, Petar Ilić, Marko Ilić i Lucija Plećaš – broncu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U borbama medalje su osvojili: Petar Ilić, Matej Kljusurić, Dean Knežić, Ana Bebić i Petra Kljusurić – svi broncu.

Klub su još uspješno predstavljali: Erika Vasilj, Lucija Plećaš, Matea Marušić, Ivana Ilić, Hanna Volarević i Jure Ilić. Ekipi su na putovanju društvo pravila i trojica budućih natjecatelja: Roko Begić, Leon Bebić i Ivano Nižić. Čestitamo svima na vrlo dobrom uspjehu i hvala im na ugodnom druženju i lijepo provedenom danu.

Karate klub Knez Domagoj

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije