Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MEĐUNARODNI TURNIR U KARATEU

Karataši KK Metković nakon Igala bogatiji za tri zlata, tri srebra i jednu broncu

Objavljeno prije

Karate klub Metković - Kup Mimoza 2016 Crna Gora

Danas je u Igalu (Herceg Novi, Crna Gora) održano Međunarodno klupsko natjecanje u karateu KUP MIMOZA 2016 na kojem je nastupilo trinaest natjecatelja Karate kluba Metković.

U jakoj konkurenciji sa preko 600 natjecatelja iz 33 kluba, natjecatelji KK Metković osvojili su 7 medalja, od čega tri zlata, tri srebra i jednu broncu.

Zlata su osvojili:

  • Laura Ćulum u kategoriji djevočice 2006, + 33 kg, kojoj je ovo inače sedma zlatna medalja u nizu, ovogodišnja je prvakinja županije i Dalmacije,
  • Lucija Utovac u kategoriji djevojčice 2005, -40 kg
  • Ema Vidović u kategoriji djevojčice 2002, -47 kg

Srebra su osvojili:

  • Ivan Jelinić u kategoriji dječaci 2006, +43 kg, ovogodišnji prvak Županije i Dalmacije,
  • Marinela Perić u kategoriji djevojčice 2002, +54 kg
  • Ante Krstičević u kategoriji dječaci 2003, -55 kg

Broncu je osvojila Iva Vučić u kategoriji djevojčice 2003, – 47 kg.

Natjecanje je organizirano bez repasaža za treća mjesta, sustavom ispadanja, pa se do medalje dolazilo samo pobjedama u nizu, bez poraza. Na turniru su još, ali bez uspjeha nastupili Ante Dugandžić, Antonio Perić, Duje Mihaljević, Ivan Batinović, Petar Borovac i Ante Juračić.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije