Ostanimo u kontaktu

RAMA OPEN 2018

Karataši KK Metković bogatiji za sedam medalja

Objavljeno prije

KK Metković

Karataši Karate kluba Metković nastupili su na međunarodnom turniru RAMA OPEN 2018 na kojem je učešće uzelo 56 klubova iz tri zemlje sa 467 natjecatelja. Deset natjecatelja KK Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića, osvojilo je 7 medalja u borbama, po dva zlata, dva srebra i tri bronce.

Zlata su osvojili Duje Mihaljević i Ante Leontić, (učenici) oba dvojica su nadmoćno došli do finala i u finalu pokazali kvalitetu karate škole KK Metković, pobjedivši dosta dobre protivnike.

Srebrom su se okitile Laura Ćulum i Karla Pezić (ml. kadetkinje) oba dvije su dominirale do finala a u finalu obe izgubile sa tijesnih 1:0.

Brončane medalje su osvojile Lucija Utovac, (ml.kadetkinja) Nera Grljušić (učenica) i Iva Vučić (kadetkinja)..

Nastupile su još učenica Katja Jerković i dvije kadetkinje Matea Bebić i Sara Đukić, koja je prošla prvo kolo.Iako su sve tri dale sve od sebe, ipak su imale bolje i kvalitetnije protivnice..

Sljedeće natjecanje je već idućeg vikenda u Montenegru, Herceg Novi, gdje nastupamo na GRAND PRIX MONTENEGRO,  gdje je do sada prijavljeno 11 država sa 55 klubova i 551 natjecateljem, a organizatori imaju najavu za preko 800 natjecatelja. KK Metković ide u punom sastavu, jer će biti sanirane sve ozljede natjecatelja iz prvog tima.

KK Metković

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije