Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

NOVO POJAČANJE U RUKOMETU

Karabatić potpisao za RK Metković 1963

Objavljeno prije

DSC_2683

Rukometni klub Metković 1963 je u svoje redove doveo još jedno pojačanje. Jednogodišnji ugovor s klubom jučer je potpisao vratar Ivan Karabatić.

Za Karabatića je ovo povratak u rodni Metković, odnosno u klub u kojem je i ponikao. Nakon dvije sezone koje je odradio na posudbi u Zadru, Karabatić se dokazao kao vrstan vratar i u Premijer ligi, braneći tako po sezonu u Varteksu i Zametu, te posljednje tri sezone u Bjelovaru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– S ovim ugovorom klub je sad u prilično velikoj mjeri definirao igračku križaljku, možda još jedan, dva igrača na vanjskim linijama, a vjerujem da ćemo i to vrlo brzo riješti, – rekao je nakon potpisivanja ugovora predsjednik RK Metković 1963, Ivo Veraja.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije