Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PIONIRKE ŽNK NERETVA PROSLAVILE ODLIČNU SEZONU

Kapetanica Lucija Borovac najbolja strijelkinja 1. HNLŽ pionirki južne skupine

Objavljeno prije

ŽNK Neretva, pionirke Foto - ŽNK Neretva (2)

Pionirke Neretve domjenkom u prostorijama kluba završile odličnu sezonu. Cure koje rade pod stručnim vodstvom trenera Josipa Radića i njegove pomoćnice Matee Suton osvojile su drugo mjesto u 1. HNLŽ pionirske mladeži južne skupine gdje im je prvak Donat iz Zadra za bod pobjegao u uzbudljivoj utrci za naslov prvaka.

Neretva ima 41 pionirku a taj broj sigurno će se povećati jer je zanimanje cura za nogomet veliko. Sezonu je obilježila kapetanica Lucija Borovac sa 36 golova kojoj je sportski direktor kluba Ante Boras uručio trofej za najbolju strijelkinju.

Tekst/Foto: Ante Boras / ŽNK Neretva

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije