Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NK NERETVA U BORBI ZA BODOVE

Kapetan Neretve Ante Batinović: novi igrači su se uklopili

Objavljeno prije

NK Neretva

Umjesto rezultata i opisa utakmice Neretva – HNK Neum, koja iz neznanih razloga u nedjelju nije odigrana na igralištu Neretve kao posljednja provjera spremnosti momčadi Neretve uoči početka prvenstva u 3. HNL, za naše čitatelje pripremili smo tekst razgovora s kapetanom momčadi Antom Batinovićem.

Dugo je u klubu, s ponosom još uvijek nosi kapetansku traku, a njegove igre, proigravanja i golovi umnogome su doprinjeli osvajanju prvog mjesta u županijskoj ligi.

Bez obzira o kojem se i koliko kvalitetnom takmacu radilo, kapetan je uvijek davao sve od sebe.

A kako će biti u povratničkoj trećeligaškoj sezoni ?

– Odlično smo odradili pripreme. Nastojali smo poboljšati osobne potencijale i ostvariti uigranost. Velika je razlika igrati i vježbati ako si član županijske lige, u odnosu na trećeligaško natjecanje u kojemu smo do prošle sezone bili starosjedioci. Jest, slažem se da nam rezulati u pripremnim utakmicama nisu bili baš najbolji, ali to ne znači da će tako biti i u prvenstvu. Mene veseli spoznaja i činjenica da smo svi ostali u našoj Neretvi. Nismo htjeli odustati kad je bilo najteže. Drago mi je da je da smo zajedno, Brečić, Jerković, Kuran, ja i svi ostali. Vidjet ćete da još uvijek možemo dobro igrati i pobjeđivati-ističe Batinović. –

Neretvi je tijekom ljeta pristupilo nekoliko novih igrača od kojih bi neki mogli biti stvarna pojačanja. Što mislite o njima ?

– To su većinom mladi igrači koji su stasali U Zrinjskom, Sarajevu, Gabeli, Imotskom i drugdje. Neki su igrali Prvu i Drugu ligu i pokazali svoju darovitost. Posebno me raduje to što su prihvatili naša načela rada pa očekujem da ćemo u novom zajedništvu ostvariti zajedničke ciljeve – optimistično će kapetan Neretve.

Na pitanje koje je i kakve ciljeve pred igrače postavila uprava Neretve, nije dao određen odgovor. Naglasio je da je najvažniji ostanak u ligi, odnosno osvajanje mjesta u sredini ljestvice.

Koliko je Neretva moćna pokazat će već prva utakmica s Kamenom, 25. kolovoza u Metkoviću. Istaknuti igrač i kapetan Neretve tvrdi da će tri boda ostati u Metkoviću, ali za to treba dobar ulazak u utakmicu te borbena i kvalitetna igra svih 90 minuta.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije