Ostanimo u kontaktu

BOĆANJE

Jure Krstičević županijski prvak u preciznom izbijanju

Objavljeno prije

U Metkoviću je u petak završilo županijsko prvenstvo za boćare u disciplini precizno izbijanje na kojemu je briljantan uspjeh postigao član BK Metković, Jure Krstičević.

Na prvenstvu je sudjelovalo sedam igrača koji su to pravo ostvarili nakon regionalnih nastupa (Neretva – Peljašac, i Dubrovnik). Za područje Neretva-Peljašac na županijskom prvenstvu nastupili su Taslak (Prud), Mastelica (BK Gornja Vrućica Trpanj) i Krstičević (BK Metković), a za područje Dubrovnika Bajo (Komolac), Violić (BK Hajduk Rašica), Jurica (BK Omladinac) i Kelez (BK Postranje).

U vrlo zanimljivoj završnici prvo mjesto osvojio je Jure Krstičević (BK Metković) s 21 pogotkom, drugo mjesto zaslužio je Bruno Jurica (Omladinac) sa 17 pogodaka, treće Stijepo Violić (Hajduk Rašica) sa 16, i četvrto mjesto Mastelica (Gornja Vrućica Trpanj) s 8 bodova.

Krstičević i Jurica bit će sudionicima državnog prvenstva u preciznom izbijanju koje će se održati 19. listopada u Umagu.

Evo i izjave slavodobitnika Krstičevića:

– Ponosan sam na prvo mjesto izboreno u našemu gradu. Novi uspjeh daje mi novu snagu i motivira me za još sadržajniji rad u našem BK Metković u pripremama za sljedeću prvoligašku sezonu. Svi boćari koji su sudjelovali vrlo su kvalitetni , a posebno uzbudljivo bilo je u samoj završnici. Držim da ja i Jurica možemo napraviti kvalitetan rezultat i na državnom prvenstvu u Umagu.

ŽENSKI NOGOMET

Neretva u Osijeku primila šest golova

Objavljeno prije

Autor

U četvrtom kolu prvenstva 1. HNLŽ, nogometašice Neretve iz Metkovića poražene su u Osijeku sa 6:0 (4:0).

I po rezultatu je jasno da Metkovke nisu imale nikakvih izgleda na gostovanju kod dugogodišnjeg hrvatskog prvaka Osijeka, iako je ta ekipa ove sezone nešto tanja u igačkom kadru.

Ipak, Neretva nema za čim tugovati jer je u prva tri kola ostvarila tri čiste pobjede i upisala devet bodova. Međutim, kako u sljedećem kolu u Metković stiže vodeći Split, očito je da Neretva u dvije utakmice nije imala niti će imati laku zadaću.

Golove za Osijek postigle su Balić (18., 35., 45.), Lojna (14.,88.) te Pernar u 54. minuti.

Ostali rezultati 4. kola :

ViktorijaAgram 2:1, SplitKatarina Zrinski 16:0, Lepoglava Dinamo 2:4.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije