Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

BOĆANJE

Jure Krstičević županijski prvak u preciznom izbijanju

Objavljeno prije

U Metkoviću je u petak završilo županijsko prvenstvo za boćare u disciplini precizno izbijanje na kojemu je briljantan uspjeh postigao član BK Metković, Jure Krstičević.

Na prvenstvu je sudjelovalo sedam igrača koji su to pravo ostvarili nakon regionalnih nastupa (Neretva – Peljašac, i Dubrovnik). Za područje Neretva-Peljašac na županijskom prvenstvu nastupili su Taslak (Prud), Mastelica (BK Gornja Vrućica Trpanj) i Krstičević (BK Metković), a za područje Dubrovnika Bajo (Komolac), Violić (BK Hajduk Rašica), Jurica (BK Omladinac) i Kelez (BK Postranje).

U vrlo zanimljivoj završnici prvo mjesto osvojio je Jure Krstičević (BK Metković) s 21 pogotkom, drugo mjesto zaslužio je Bruno Jurica (Omladinac) sa 17 pogodaka, treće Stijepo Violić (Hajduk Rašica) sa 16, i četvrto mjesto Mastelica (Gornja Vrućica Trpanj) s 8 bodova.

Krstičević i Jurica bit će sudionicima državnog prvenstva u preciznom izbijanju koje će se održati 19. listopada u Umagu.

Evo i izjave slavodobitnika Krstičevića:

– Ponosan sam na prvo mjesto izboreno u našemu gradu. Novi uspjeh daje mi novu snagu i motivira me za još sadržajniji rad u našem BK Metković u pripremama za sljedeću prvoligašku sezonu. Svi boćari koji su sudjelovali vrlo su kvalitetni , a posebno uzbudljivo bilo je u samoj završnici. Držim da ja i Jurica možemo napraviti kvalitetan rezultat i na državnom prvenstvu u Umagu.

ŽNK NERETVA U DRUGOM DIJELU SLOMILA OTPOR SPLIĆANKI

Nakon vrlo dobre igre Neretva pobijedila ŽNK Marjan

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve još su jednom pokazale da znaju i umiju, pokazale su koliko vole svoj klub i nogomet i koji im je cilj.

Naravno, cilj je i ovom prigodom ostvaren osvajanjem sva tri boda , iako su golovi padali tek u nastavku.

Naime, u prvom su dijelu igračice splitskog Marjana igrale dosta čvrsto u obrani a znale su povremeno i zaprijetiti vratarki Neretve. S druge strane Neretva nije iskoristila nekoliko lijepih prigoda pa se na odmor otišlo bez pogodaka.

Ipak, u nastavku je izvrsna Marija Herceg odlučila da igra bez golova ne vodi k pobjedi te je u 57.minuti pogodila za 1:0. Neretva je i dalje napadala, gošće su branile, pa je drugi pogodak uslijedio tek u 88.minuti, a opet je loptu na pravo mjesto uputila Herceg. Konačnih 3:0 zaokružila je svojim pogotkom također odlična Ana Mandić u 90.minuti. Time je dokazala da utakmica traje dok sudac ne označi kraj i da se golovi mogu postizati u posljednjim sekundama.

Sve u svemu bila je to još jedna dobra predstava Neretve i trenera Markote. Sve igračice bile su na visini zadaća, energične i spremne za nadigravanje, a tri gola u mreži Marjana samo dokaz nadmoći domaće ekipe.
Ipak, spomenut ćemo vrlo dobre partije Nine Mijoč, Marije Herceg i Ane Mandić.

Bravo cure !

ŽNK Neretva – ŽNK Marjan 3:0 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije