Ostanimo u kontaktu

GOSTOVANJE U VELOJ LUCI

Josip Plećaš odlično se snašao u sudačkoj nadoknadi i ONK Metkoviću donio vrijedan bod

Objavljeno prije

Na dva gosotovanja u prvenstvu Prve županijske lige ONK Metković je osvojio jedan bod. Prvo je u Orebiću izgubio, a u nedjelju je u Veloj Luci Hajduku 1932 uzeo jedan bod.

Momčadi su prikazale dobar nogomet, imale su brojne prigode, a domaći su vodeći pogodak polučili u 81. minuti. Igrala se 91. minuta kada je Josip Plećaš odlično reagirao je poslao ju u mrežu za konačnih 1:1. Tajnik kluba Marin Jelčić nam je rekao:

– Hajduk je imao malo više izglednih prigoda, a imali smo i mi svoje. Moram reći da se svojim obranama istaknuo naš vratar Planinić. Poravnali smo na samo kraju i osvojili bod koji smo zaslužili i koji nam puno znači.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije