Ostanimo u kontaktu

SU NERETVA RUN NA SARAJEVSKOM POLUMARATONU

Josip Baban i Ruđer Bošković postigli sjajne rezultate

Objavljeno prije

SU Neretva Run - Sarajevski polumaraton

Danas se održao Sarajevski polumaraton 21km te, u sklopu njega, Zmajzi Kids Run – utrka za djecu, Nordisk 4K – utrka za rekreativce i štafetni polumaraton. SU Neretva Run u Sarajevo je išla trčati, ali i promovirati nadolazeći Mandarina polumaraton i Butterfly Race – Za Manuelu.

Na svim trkama sudjelovalo je  ukupno 4000 ljudi, a na utrci od 4km Josip Baban i Ruđer Bošković postigli su sjajne rezultate – 9 i 12 mjesto među 600 sudionika. Uz njih na polumaratonu i na kraćim utrkama sudjelovalo i desetak ljudi iz doline Neretve.

Ruđer Bošković, predsjednik Neretva Runa, je rekao:

– Išli smo u Sarajevo kako bi i sudjelovali, ali i promovirali nadolazeće događaje u Neretvi. Djelili smo mandarine, brošure o gradu Metkoviću, brošure našeg polumaratona i humanitarne Butterfly Race za Manuelu. Prijatelji trčanja iz cijele regije ugodno su iznenađeni hrabrošću nas iz Neretve da se uhvatimo organizacije polumaratona koji sam po sebi predstavlja veliku i zahtjevnu organizaciju. Pozitivni signali dolaze sa svih strana i sa velikim uzbuđenjem očekujemo naš polumaraton gdje bi zaista voljeli da ga lokalna sredina u svim segmentima prepozna. Na njemu očekujemo preko 200 atletičata iz 12 zemalja Europe i svijeta. Želio bih se zahvaliti cijeloj ekipi Neretva Run-a, te našem promotoru Anti Živkoviću koji daje sve od sebe da bi naš 1. Mandarina halfmarathon i utrka za Manuelu imali zatvorenu trkačku i financijsku konstrukciju. Pozivamo još jednom sve da se na vrijeme prijave na obje naše utrke jer pripremamo pravu trkačku poslasticu u gradu na Neretvi, – kazao je Bošković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije