Ostanimo u kontaktu

26 GODINA POSTOJANJA

Jeste li znali da RK Jerkovac danas slavi rođendan?

Objavljeno prije

rk-jerkovac1

Jeste li znali da Rukometni klub Jerkovac danas slavi 26 godina postojanja, odnosno službenih 11. Tim povodom prenosimo status sa Facebook stranice kluba:

Došao je i taj dan. 26 dugih godina uspjeha i neuspjeha, sreće i nesreće, tuge i radosti, kojih ne bi bilo da nije jedinstva i požrtvovnosti ljudi u klubu i izvan njega.

U statusu dalje pozivaju sve da u što većem broju dođu na večerašnju utakmicu Kupa Hrvatske u kojoj za prolaz u četvrtfinale RK Metković 1963 u 19 sati igra protiv RK Metalac iz Zagreba. Uz poziv da dođete podržati momke da vrate slavu metkovskog rukometa, završavaju, “mi smo Metković, s nama nema šale, tučemo redom velike i male…”

Ovim putem čestitamo im i želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije