Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

26. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR METKOVIĆ 2018.

Jerkovac nije uspio obraniti prošlogodišnji naslov, u Ljubuški otišle 33.333 kune!

Objavljeno prije

U nedjelju su u sportskoj dvorani odigrane završne utakmice popularnog i dobro posjećenog 26. izdanja Božićnog malonogometnog turnira Metković 2018.

U utakmici juniora za treće mjesto ekipa Kraj Škole pobijedila je Male zelene sa 6:2, dok su u finalnoj utakmici pokal ‘Dubrovačkog vjesnika’ podigli Opuzenci. Ekipe Autoagent Škavdra i Caffe bar Crveni patuljak odigrali su 1:4

U utakmici seniora za treće mjesto pobjedu je odnijela ekipa MNK Škrapa Ćaula bar. Nakon regularnih 1:1 na penale su sa 4:3 pobijedili ekipu Otrić seoci Hotel Riva Brist.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Preko granice su otišle 33.333 kune! U velikom finalnom okršaju za seniore ekipa Karliko Ljubuški je spriječila UL Jerkovac u obrani prošlogodišnjeg naslova, Ljubušaci su Metkovce pobijedili s rezultatom 2:1.

Uslijedile su dodijele nagrada.

U juniorskom dijelu, najboljim igračem i strijelcem turnira proglašen je Mišel Soče (Caffe bar Crveni patuljak), a najbolji vratar Dražen Knežić (Autoagent Škavdra).

U seniorskom dijelu, najboljim igračem turnira proglašen je Saša Babić (Karliko Ljubuški), najbolji strijelac je Josip Božinović (Udruga lađara Jerkovac), a najbolji vratar Stanislav Galić (Karliko Ljubuški). Trofej za Fair play osvojio je Marko Bošković (Stolac)

Nagrade su uručili gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, zamjenica župana Žaklina Marević, načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević, predsjednik Nogometnog kluba Neretva Damir Jerković, direktor Ustanove za kulturu i sport grada Metkovića Ante Zovko, novinar Dubrovačkog vjesnika Branko Kulidžan, te bivši igrači i članovi Organizacijskog odbora (Igor Talajić, Marin Jelčić, Ivica Popović, Ivan Plečaš, Ivica Bačić, Ivan Baće i Drago Bezer).

Turnir su sudili Matko Majić, Zdravko Kuran i Ante Majčica (svi Metković), Luka Liković (Krvavac) i Branko Vrnoga (Ploče). Delegat na svim utakmicama bio je Ivan Čelić Isola, a fizioterapeut Martino Sprčić.

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Hrvatski rukometaši već su postigli uspjeh, bez obzira na to kako će biti u nastavku

Objavljeno prije

Autor

U drugi krug EP iz skupine C odlaze Francuska koja prenosi dva boda i Hrvatska koja ne prenosi bodove. Naši će 20.siječnja igrati s Crnom Gorom koja je iznenadila i eliminirala Sloveniju, zatim igraju s Danskom itd.

Hrvatska je porazila Srbiju i Ukrajinu (13 golova razlike), a Francuzi imaju tri pobjede.

S obzirom na sve probleme , opće i momčadske , da naši i ne uspiju u nastavku prvenstva nitko ne može zamjeriti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

I mladi i veterani koji su pozivani zbog novonastalih problema lavovski su se borili za boje svoje zemlje i ne slažemo se bilo čijim i bilo kojim analizama tko je od naših reprezentativaca mogao odigrati bolje.

Mnogi iz svijeta sporta i rukometa posebno smatraju da je EP posve neregularno, a naš izbornik i igrači o tomu šute i preko noći formiraju i momčad i taktiku. Stoga ne treba sumnjati u buduće nastupe na kojima će , u to smo sigurni, pokazati sve dvoje sportske i domoljubne vrijednosti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije