Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DVA SREBRA I JEDNA BRONCA ZA ŽIVKOVIĆA

Jedan vikend, tri utrke, tri medalje i novi osobni rekord, to može samo Ante Živković

Objavljeno prije

Ante Živković

Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik, Ante Živković, tijekom vikenda sudjelovao je u tri utrke i postavio novi osobni rezultat u polumaratonu.

Tradicionalni Šujički polumaraton koji je ove godine proslavio svoje jubilarno deseto izdanje donio je pregršt novih osobnih rezultata, a među njima našao se i dubrovački atletičar Ante Živković.

Utrku dugu 21,1 kilometar koja se trči na relaciji Kupers – Šujica Živković je istrčao za 1:15:16 te s istrčanim vremenom popravio osobni rezultat za više od dvije minute. S istrčanim vremenom Živković je u ukupnom poretku zauzeo četvrto mjesto, a u svojoj kategoriji drugo.

Osim Živkovića na Šujičkom polumaratonu boje Atletskog kluba Dubrovnik branila je i Biljana Taslak koja je utrku istrčala za 1:55:40.

Pobjednik Šujičkog polumaratona i ujedno novi – stari rekorder staze je Srđan Samardžić koji je utrku istrčao za 1 sat, 7 minuta i 55 sekundi te četvrti puti upisao pobjedu na ovoj utrci. Drugi u cilj stigao je Kralo Sušilović iz AK Svetice (1:11:12) dok je treći bio Alija Imamović (1:12:06).

Nakon Šujičkog polumaratona Živković je sudjelovao na devetom izdanju utrke Kros u šumi koja se održala u Zadru. Utrku dugu pet kilometara Živković je istrčao za 17:28 i u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto.

Živković nije odmarao ni nedjelju koju je proveo sudjelujući u tradicionalnoj utrci ‘Pozdrav domovini‘ koju organiziraju AK ‘Alojzije Stepinac’ i ASS Zadar. Utrku dugu 6 kilometara Živković je istrčao za 20:33 i s istrčanim vremenom zauzeo drugo mjesto. Ostvareni plasman osigurao je Živkoviću drugo mjesto i u sveukupnom poretku ‘Kup Oluje’.

Ponosno o svom članu, našem Metkovcu Anti Živkoviću, piše Atletski klub Dubrovnik, a mi mu možemo samo čestitati na izvrsnim rezultatima, i još boljoj volji i ljubavi prema trčanju, te mu želimo da sa istim žarom nastavi i dalje. Ante čestitamo i sretno u budućim utrkama!

Izvor: AK-Dubrovnik.hr

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije