BOGAT SPORTSKI VIKEND

Iza Vage neretvanski El clasico, boćari u Sinju igraju utakmicu prvenstva

Objavljeno 4. ožujka 2017. u kategorijama: Metković, News, Sport.

vijest-sport

Bogat sportski vikend je pred nama. Danas u 15 sati, u sklopu prvenstva 3. HNL Jug, Neretva na igralištu Iza Vage dočekuje vječitog rivala, opuzenskog Neretvanca. Neretva je prošlog vikenda u prvom kolu županijskog Kupa ispala od Jadrana iz Ploča, pa iako je riječ o prvenstvenoj utakmici Blue-White Killersi očekuju sva tri boda. Zagrijavanje za utakmicu navijači započinju već od 12:30 sati, standardno ispred lovačke kućice i na roštiljadi ispred Caffe bara Maka.

Boćari Metkovića pak putuju u Sinj, gdje protiv prvoplasirane Gočine igraju utakmicu prvenstva. BK Metković za Gorčinom zaostaje tek bod razlike i pobjednik iz ovog susreta izlazi, ne nužno, ali vrlo vjerojatno kao prvak sezone. Ljubitelji boćanja se okupljaju u 10 sati u Novim Selima odakle organizirano kreću put Sinja.

U nedjelju nas također očekuje nogometni dan. U sklopu 1. županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske ONK Metković na domaćem terenu dočekuju Maestral iz Krvavca. Utakmica je na rasporedu u 15 sati.

Rukometaši Metkovića 1963 nakon prošlotjedne pobjede nad Dubrovnikom ovog vikenda putuju u Karlovac gdje igraju protiv istoimene momčadi. Karlovac se trenutno nalazi na trećoj poziciji, s bodom prednosti u odnosu na Metković, a prva utakmica u Metkoviću je završila podjelom bodova pri rezultatu 24:24.

Košarkaši Metkovića danas u 17:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani dočekuju košarkaše Doška iz Drniša, do mlađi kadeti u 15:30 sati igraju utakmicu protiv košarkaša Imotskog.

Piše: Dalibor Čutura

Komentari