Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

Iz samoizolacije u nove pobjede, prvi test Makarska!

Objavljeno prije

U prvenstvu 3.HNL jug, za vikenda bi se trebale odigrati utakmice 3.kola prvenstva. Gdje će se sve igrati za sada je potpuno neizvjesno, a za neke susreta se unaprijed znade da neće biti održani.

U prva dva kola jedino Vodice i Neretva nisu odigrali niti jednu utakmicu, dok je nekoliko momčadi imalo samo po jedan nastup, sve zbog korona krize i samoizolacije igrača nekoliko klubova.

Na čelu ljestvice nalazi se Zagora sa šest bodova, drugi je Zmaj iz Blata s četiri i tako dalje.

Utakmica između Kamena i Neretve iz 1.kola na rasporedu je 23. rujna, a utakmica Neretva i Jadran LP trebala bi biti 14. listopada.

U subotu, 12.rujna Neretva će gostovati u Makarskoj gdje će igrati s RNK Zmaj, a utakmica Neretvanac-Zmaj (B) u nedjelju neće se održati jer su igrači Neretvanca u samoizolaciji.

Prošlog ponedjeljka iz samoizolacije su izišli igrači i stručni stožer Neretve, koji su nastavili vježbati, možete misliti u kojim okolnostima . Započeli su vježbati tijekom ljeta, odigrali su i nekoliko utakmica, pa i  u Kupu, a onda je prije 20 dana korona uzela danak.

Sve početne pripreme pa i dobre igre Neretve, sav mar i trud igrača i vodstva, gotovo je propao jer sada treba sve iz početka.

Teško je očekivati da će nakon 15 dana stanke igrači zadržati tjelesnu, taktičku ili tehničku energiju, te odigrati utakmicu za pamćenje u Makarskoj. To najbolje znaju igrači i njihovi treneri, ali na put se mora. Vjerujemo da će trener Damir Borovac pokušati osvježiti momčad i pripremiti je za prvi prvenstveni ogled, u posve nenormalnim okolnostima.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije