Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

SKUPŠTINA ŽNK NERETVE

Ivica Mijoč ponovno izabran za predsjednika ŽNK Neretva

Objavljeno prije

ŽNK Neretva počela sa pripremama, Ivica Mijoč

Nakon završetka uspješne jesenske prvenstvene dionice održana je izborna skupština ŽNK Neretva, inače druga od osnivanja kluba.

Sjednicu skupštine otvorio je predsjednik skupštine Vedran Vištica, a potom je tajnik Mladen Jakić govorio o radu i uspjesima u protekle četiri godine.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za predsjednika ŽNK Neretva ponovno je izabran Ivica Mijoč Žabac koji će i u sljedeće četiri godine voditi metkovskog ženskog nogometnog prvoligaša. Inače, novi UO kluba čine Vedran Vištica, Ivica Mijoč, Igor Talajić – Gringo i Mate Obrvan. Nova je članica UO Matea Suton magistra agronomije, igračica i trenerica u klubu.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Nikola Manenica, direktor gradske tvrtke Metković Razvoj, a članovi su Ante Boras i Mile Bebić, nekadašnji igrač Neretve i poduzetnik. Na kraju, za predsjednika skupštine ponovno je izabran Vedran Vištica.

Sveznalica 7400xXpx

Polaznice nogometne škole svoju su uspješenu sezonu okončale domjenkom, a isto su učinile i članice prve ekipe, odnosno seniorke. Svi zajedno uputili su svim sportskim prijateljima, navijačima i stanovnicima doline Neretve uputili su iskrene čestitke povodom Božića i nove godine.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije