Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

Ivica Mijoč novi predsjednik, Vedran Vištica predsjednik skupštine ŽNK Nerteva

Objavljeno prije

ŽNK Neretva - Skupština

Ženski nogometni klub Neretva ima ozbiljne namjere za prvu ligu. Da ne žele biti samo slučajni prolaznici, osim najavljenih pojačanja – o kojima ćemo nešto kasnije, ususret novoj, prvoligaškoj sezoni izabrana je i nova Uprava tog kluba.

Za predsjednika kluba izabran je Ivica Mioč, a za predsjednika skupštine Vedran Vištica. Potpredsjednik skupštine je Tomislav Miletić, a uz njih u Upravnom odboru još sjede Igor Talaić i Neven Majić. Nadzorni odbor čine Nino Šešelj, Mile Bebić i Ante Boras.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Novog predsjednika već sutra u Zagrebu čeka plenarna sjednica klubova Prve HNLŽ.

Uz trenere Nevena Majića, Duška Mijoča i Josipa Radića djevojke s pripremama kreću već 8. kolovoza kako bi što spremnije dočekale prvoligaško prvenstvo, jer u novoj sezoni zasigurno ih očekuje veći broj treninga i utakmica.

Upravi kluba i djevojkama želimo puno uspjeha u Prvoj HNLŽ.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije