Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

ONK METKOVIĆ IZABRAO NOVU UPRAVU

Ivica Kaleb novi predsjednik: ‘Podržite nas u dobrim stvarima, u lošim kritizirajte’

Objavljeno prije

Izborna skupština ONK Metković

Sinoć je  u prostorijama kluba ONK Metković održana je Izborna skupština kluba, na kojoj je izabrana nova Uprava. Pred prepunom klupskom dvoranom ispunjenoj članovima i simpatizerima, potpredsjednik Kluba Krešimir Martić pročitao je pismo kojim se bivši predsjednik obratio članstvu kluba te iznio razloge svoje ostavke. Nakon toga, izbornoj skupštini prvi se obratio gosp. Branko Bebić, kao predsjednik nadzornog odbora HNS Dubrovačko–neretvanske županije i jedan od čelnika HNS:

– ONK Metković od samog osnutka do danas kontinuirano se natječe, te ima vrlo ozbiljnu nogometnu školu. Pravi je rasadnik talentiranih mladih igrača koji ovdje stasaju, mnogi prelaze u više rangirane nogometne klubove. Velika je ljubav stanovništva ove strane grada prema klubu, a zahvaljući ljubavi prema sportu i entuzijazmu ljudi koji nesebično rade i ulažu u klub, klub i danas opstaje. Vrijeme koje dolazi je jako teško i mislim da bi Mjesna zajednica i Crkva nekako bile jedine institucije od kojih možemo očekivati pomoć. Budućem vodstvu Kluba želim da što bolje vode ovaj klub, biti će teško, ali ja kao jedan od graditelja ovog kluba, nemojte mi zamjeriti moj emotivni nastup, jako mi je stalo da se ovo sve skupa održi, jer mnogi mladi upravo zbog sportskih aktivnosti ne skrenu sa pravog puta, nego postaju vrijedni članovi zajednice i dobri sportaši. Da li će ovaj klub slijediti trendove privatizacije, mislim da baš nije u našoj sredini sazrelo vrijeme za to. Vjerujem u ovaj klub, vjerujem u ljude i igrače i još jednom budućem novom vodstvu želim sve najbolje u budućem razdoblju, – kazao je gospodin Branko Bebić.

U nastavku pristupilo se izboru nove Uprave kluba. Za članove Upravnog odbora izabrani su: Ivica Kaleb, Krešo Martić, Tomislav Miletić, Tomo Plećaš, Veljko Begić, Damir Vekić i Josip Šiljeg, te je za predsjednika jednoglasno izabran Ivica Kaleb, za potpredsjednika Krešimir Martić, a za tajnika Marin Jelčić. Za predsjednika Skupštine kluba izabran je Josip Plećaš, za potpredsjednika Skupštine Ivica Vladimira Ico. Članovi stegovne komisije su Elvis ŠiljegGoran MarušićJosip Ereš, dok u nadzornom odbor sjede Stanislav Udženija, Zoran Ćužić, Neven Majić i Mile Bebić Đilda. Za likvidatora Kluba izabran je Ivan Plećaš.

Nazočnima se obratio novoizabrani predsjednik kluba gosp. Ivica Kaleb te je rekao:

– Dogovorili smo odmah da se sva djeca moraju osigurati, da sva djeca moraju izvršiti zdravstveni pregled. Prostor Pošte pretvorit ćemo u klupski kafić za članove i gostujuće klubove. Nova Uprava će se truditi da pribavi što više sredstava. Što se tiče prve ekipe, o njima ne treba posebno govoriti, momci su složni i odlično igraju, ti momci igraju svi besplatno, nema kluba u županiji koji funkcionira na ovakav način. Uprava također radi besplatno. Podržite nas u dobrim stvarima, u lošima kritizirajte – poručio je novi predsjednik kluba, gosp. Ivica Kaleb

Redakcija portala Metkovic NEWs čestita novoizabranom vodstvu Kluba, a poruka gledateljima je da se za vrijeme održavanja utakmica mogu javiti tajniku Kluba za upis u članstvo i članarinu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije