Ostanimo u kontaktu

NOĆ GLADIJATORA

Ivan Vladimir nastupa na borilačkom spektaklu u Čapljini

Objavljeno prije

Ivan Vladimir

Naš najpoznatiji i svakako najuspješniji Metkovski borac, Ivan Vladimir, poražen je u posljednja dva nastupa, možemo reći više nedostatkom koncentracije, pa i sportske sreće više nego ičega drugog. Samim time – ono što slijedi je iznimno važno za njega, jer trijumfi su sada za njega jedina opcija, a slijedi mu novi meč i izazov u karijeri:

– Sada sam u fazi opuštanja i odmaranja pred meč, – rekao je za Profightstore, te dodao… – Borim se u nedjelju u Čapljini, protiv domaćeg borca, a nakon toga 4. lipnja nastupam u Skandinaviji u organizaciji SFN. Upravo sam potpisao ugovor s njima i zahvaljujem se Vici Stanišiću na pruženoj prilici. Moram se vratiti na pobjedničke staze.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ivan će se pripremati u svom klubu s trenerima Markom Žajom (kickboxing) i Slavenom Planinićem (BJJ i MMA).

Ivan Vladimir, Championship pojasIvan Vladimir, Metkovic NEWs

– Imao sam veoma loše razdoblje u karijeri zadnjih godinu dana zbog osobnih razloga, sada je napokon to iza mene i nadam se da ću uspjeti upaliti onu staru vatru u sebi i krenuti u lov na nove pobjede. Hvala svima koji me prate i podržavaju, – izjavio je Vladimir uoči meča u Čapljini.

Mi Ivanu želimo puno sreće i pobjedu kako u sljedećim borbama tako i u onima koje slijede. Ne sumnjamo da će njegov talent, snaga i želja za uspjehom izaći na vidjelo te da će mu se ispuniti svi zacrtani ciljevi. Sretno Ivane!

Za one koji nisu upoznati, borilačka manifestacija Noć gladijatora održati će se u nedjelju 8. svibnja u Gradskoj sportskoj dvorani Čapljina, s početkom u 19 sati.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije