Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Iva Vučić brončana na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Iva Vučuić (Karate klub Metković) osvojila je brončanu medalju u kategoriji juniorke (-53) na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore što je ujedno bio i izborni turnir za odlazak na Europsko prvenstvo u Dansku od strane prvaka Hrvatske.

Prvenstvo se održalo u Čavlima (Rijeka) od 17 do 18. studenog 2018., a ovim rezultatom Iva je izborila nastup za reprezentaciju na predstojećem Prvenstvu Balkana koji će se održati u ove godine u prosincu.

Nakon prolaska kroz prvo kolo, u borbi za ulazak u finale do kraja borbe Iva drži neriješeno (0:0) i onda u zadnjim sekundama protivnica iz Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba pogađa nogom glavu i pobjeđuje 3:0. Iva u repasažnoj borbi za broncu pobjeđuje 4:0 natjecateljicu Hercegovine Zagreb, te osvaja brončanu medalju.

Za Karate klub Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića nastupili su još kadeti/kinje Ante Krstičević, Matea Bebić i Sara Đukić, juniori/ke Ema Vidović i Petar Borovac i mlađi senior Ivan Batinović. Oni nisu osvojili medalje, ali su Ante Krstičević, Sara Đukić i Ema Vidović ušli u repasaž gdje je trebalo i 4 borbe pobjediti za broncu i nažalost nisu uspjeli. Najdalje je dogurala Ema Vidović izgubivši zadnju borbu 1:0 od Petre Nuić, trenutno treće na svijetu, te se plasirala na jedno mjesto niže od bronce, što je u karateu 5. mjesto, zbog dva treća i dva peta mjesta.

– Karate klub Metković se zahvaljuje Gradu Metkoviću i Športskoj zajednici na finacijskoj realizaciji odlaska na ovo prvenstvo, – istaknuli su iz Kluba.

Caffe HAVANA 300px

Najčitanije