KARATE

Iva Vučić treća na državnom prvenstvu

Na ovogodišnjem državnom prvenstvu u karateu, Iva Vučić iz Karate kluba Metković osvojila je treće mjesto

Objavljeno 9. ožujka 2014. u kategorijama: Karate, News, Sport.

karate-1

Galerija

Jučer, 08. ožujka, u Nedelišću pokraj Čakovca održano je Prvenstvo države za učenike/ce na kojem je nastupilo oko 356 natjecatelja u svega 11 kategorija. Karate klub Metković nastupio je sa 8 natjecatelja.

Članica Karate kluba Metković Iva Vučić osvojila je broncu u kategoriji učenice -40 kg sa tri dobivene borbe. Prvu borbu je dobila 9:0, drugu izgubila sa 1:0 u posljednjim sekundama. U dvije repasažne borbe za treće mjesto jednu je završila nerješeno, ali odlukom sudaca Iva pobjeđuje, dok konačnu borbu za treće mjesto dobiva sa 3:0, te osvaja brončanu medalju.

Također u borbe za treće mjesto plasirali su se Ante Krstičević i Ema Vidović ali su izgubili i ostali bez medalja, te osvojili 5 mjesta. Također su nastupili bez rezultata Antonio i Marinela Perić, Petar Borovac, Ante Juračić i Ante Dugandžić.

Danas, 09. ožujka, na Prvenstvu države za mlađe kadete gdje je nastupilo preko 260 natjecatelja, Karate klub Metković nastupio je sa jednim natjecateljem Ivanom Batinovićem, koji se nije plasirao za medalju, stoji u priopćenju Denisa Žderića.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari