Ostanimo u kontaktu

KRUNA DOBROG RADA

Iva Bule, igračica ŽRK Metković, pozvana u reprezentaciju Hrvatske

Objavljeno prije

Nakon nekoliko prelazaka igračica ŽRK Metković u prvoligaške i poznate klubove, danas je u ŽRK Metković kao kruna i dokaz dobrog rada, došao poziv Nenada Smiljaneca, izbornika mlađe kadetske reprezentacije (2004 i ml.) za Ivu Bule igračicu ŽRK Metkovića.

ŽRK Metković

Upis u Školu rukometa ŽRK Metković, za djevojčice od prvog razreda i dalje traje, a informacije se mogu dobiti na brojeve:
Tomislav Komazin: 091-3392083
Prof. Ante Raič: 091-8904053

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ZA ŽENE

Metkovke u subotu dočekuju Makaranke

Objavljeno prije

Autor

U subotu s početkom u 17 sati u dvorani Gimnazije, a u nastavku rukometnog prvenstva Druge lige za žene sastat će se ekipe ŽRK Metković i ŽRK Hoteli Makarska.

Ekipa trenera Nedjeljka Dominikovića do sada je upisala samo jednu pobjedu pa se s dva osvojena boda nalazi na sedmom mjestu, dok su Makarke skupile tri boda i na petom su mjestu.

S obzirom na to, ali i sve bolje igre Metkovića moguće je očekivati veliku borbenost igračica domaćeg sastava kao i prezentaciju novog znanja i spremnosti. Radi se o mladoj ekipi koja ide pravim smjerom. Međutim, ne treba zaboraviti da i gošće iz Makarske godinama njeguju kvalitetan rukomet i dokazuju talentiranost.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije