Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PREDSJEDNIK 'NK NERETVE' ODRŽAO TISKOVNU KONFERENCIJU

Imali smo jednostavno loš dan – izjavio je Goran Komazin Meka

Objavljeno prije

Danas u prostorijama nogometnog kluba Neretva iz Metkovića, njen predsjednik Goran Komazin – Meka, poslije velikog poraza od NK Neretvanca održao je tiskovnu konferenciju. Komazin je odmah na početku izjavio da su dječaci iz Neretvine omladinske škole dobili priliku i jednostavno su imali loš dan. Prisjetio se Komazin nekadašnje Neretve kao prvoligaša, međutim, kako on kaže, kad je on došao na mjesto predsjednika zatekao je praznu kasu i prazne tribine. Također ističe da su igrači Neretve bili kao „legija stranaca“, vjerojatno aludirajući da je među igračima bilo puno onih koji su došli iz nekih drugih sredina. Kao nije se znalo ni u kojoj ligi igra Neretva. Od Neretvanca su izgubili, ali sa igračima iz naše omladinske škole, pa se taj poraz vjerojatno može pripisati mladosti i neiskustvu. Poziva Komazin na pomoć, jer svaka je kuna dobro došla, jer prije, kako kaže su davali malo da bi uzeli puno. Komazin ističe da neke trendove koje je zatekao, jednostavno je trebalo zaustaviti, te je ponosan da iz vlastitog pogona može sastaviti seniorsku ekipu. Napominje da se sada sa malo novaca radi puno, te je obnovljeno i malo igralište sa umjetnom travom. Metkovci su ponosni na svoj klub i sigurno se ne bi mijenjali za nijedan drugi. Ovo je jednostavno s Neretvancem bio takav dan i ne vidi razloga sa bilo kakve sankcije.

I mi se nadamo da je ovo bio samo jedan loš dan za Neretvu i da će već sutra na Igralištu Iza vage to i dokazati. Pozivate se sutra, srijeda 15. rujna, s početkom 16:30 na utakmicu 4. kola 3. HNL-JUG gdje će NK Neretva igrati utakmicu protiv NK Omiša i da neće više biti loših dana za ovu dobru mladu ekipu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije