Ostanimo u kontaktu

NERETVA KAŽNJENA

Igralište Neretve suspendirano, kažnjen trener Svaguša

Objavljeno prije

Povjerenik za natjecanje 3.HNL jug donio je odluku o suspenziji igrališta NK Neretva Metković, prema kojoj suspenzija traje do donošenja odluke Disciplinskog suca 3.HNL jug, a zato što je Neretva kao klub-organizator utakmice 6.kola između Neretve i Neretvanca odgovorna za organizaciju utakmice na kojoj su se dogodili izgredi.

Tako se kaže da je jedna navijačica preko ograde polijevala vodom četvrtog suca utakmice, zatim da je u 90+2 minute izvan stadiona došlo do ubacivanja plastičnih boca, čaša i ostataka bengalki u teren.

Neretva je kažnjena  i zbog loše organizacije i prekida u trajanju od 3 minute kada su navijači izvan ograđenog dijela igrališta ubacivali trake, plastične boce i druge predmete prema klupi za pričuvne igrače Neretvanca.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Klubu je izrečena i novčana kazna s upozorenjem da će moguće ponavljanje sličnih događaja dovesti do suspenzije igrališta prijavljenog za odigravanje utakmica u sezoni 2021./2022. godina.

Kako do originala Odluke nismo došli, iz drugih smo izvora doznali o čemu se zapravo radi.

Kako je Neretvino igralište suspendirano,  metkovski će trećeligaš svoju prvenstvenu utakmicu osmog kola prvenstva sa Zmajem iz Makarske u subotu odigrati na Jadranovu, odnosno igralištu Jadran LP u Pločama, pa se dade zaključiti da je Neretva u konačnici dobila zabranu odigravanja jedne prvenstvene utakmice na svom terenu. Osim toga doznajemo da je s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi kažnjen aktualni trener  Neretve Mario Svaguša, zbog navodnih  događaja  unutar  klupskih prostora NK Neretva po završetku utakmice. Čim dobijemo šire obrazloženje odluka , podastrijet ćemo ih našim čitateljima.

SPORTSKI OSVRT

Sportski vikend za sportske kolektive iz Metkovića nije bio uspješan

Objavljeno prije

Autor

Proteklog vikenda sportski klubovi iz Metkovića nisu se baš iskazali i većina nije upisala pobjede.
Svijetle točke bili su nogometaši Metkovića koji su na gostovanju u Gabrilima upisali 4:0 pobjedu u srazu s momčadi Croatie, a posebno valja naglasiti da su posljednja tri gola Metkovci postigli u posljednjih 11 minuta utakmice. Metković na kontu ima 10 bodova i nalazi se na prvom mjestu na ljestvici.

Drugi pozitivan rezultat ostvarile su nogometašice prvoligaša Neretve (U-15) koje su na svom terenu s čak 8:4 pobijedile Dinamo iz Zagreba !
U subotu su prvi bodove „prosuli“ rukometaši Metković Mehanike igrajući u Omišu s Hrvatskim dragovoljcem (29:27). Taj poraz metkovskih rukometaša čije je vodstvo predstavilo svoje ciljeve za osvajanje prvoga mjesta u 1.HRL jug mnoge je iznenadio. Međutim, trener i igrači najbolje će odgovoriti na taj nenadani poraz novim pobjedama u nastavku prvenstva. Rukometašice Metkovića u Drugoj ligi nisu uspjele pobijediti ŽARK Split. Gošće su slavile s 28:23, i mora se reći, zasluženo. No, jasni su ciljevi toga kluba, a odnose na odgoj mladih igračica i stjecanje iskustva, ne zanemarujući ni potrebu osvajanja bodova.

U subotu je izgubila i Neretva u igri s momčadi Splita , 0:1, zbog čega je pala na ljestvici. Znano je da nisu igrali Marić i Raguž, što je bio popriličan hendikep za momčad Maria Svaguše. Međutim, nitko ne može negirati htijenje i nastojanja igrača Neretve koji jesu doživjeli poraz, ali njihov pristup daje nadu da će ubrzo zaboraviti na taj poraz i osvajati bodove u nastavku prvenstva. Već u subotu čeka ih lider Jadran LP u Pločama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Igračice Neretve (U-17) u prvoligaškom natjecanju pretrpjele su novi poraz , Dinamo Zagreb slavio je u Metković s 5:0. Metkovke su u šest utakmica ostvarile jednu pobjedu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije