Ostanimo u kontaktu

U NERETVI BEZ KADROVSKIH PROMJENA

Igrači Neretve marljivo vježbaju za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve, člana Treće HNL Jug od četvrtka marljivo vježbaju na svojim terenima nadajući se stjecanju pune tjelesne pripremljenosti u uvježbavanju određenih taktičkih zamisli koje bi se u nastavku prvenstva mogle oploditi u pogocima ili makar terenskoj nadmoći u srazu s njihovim sportskim suparnicima kada krene natjecanje.

U Neretvi nema gotovo nikakvih novosti što se kadrovske nomenklature tiče što je prvi znak da će i u nastavku prvenstva metkovski trećeligaš raspolagati istim ili jednakim kadrom.

Na pripremama za sada nema Dražena Glibe koji će se suigračima priključiti u srijedu, 23. siječnja. Taj mladi i daroviti igrač pokušao je riješiti neka egzistencijalna pitanja u Austriji, ali se čini da od odlaska neće biti niti ništa, iako su moguća i iznenađenja. Luka Juričić jedan od najboljih Neretvinih igrača i strijelaca savjesno radi, a hoće li možda otići, za sada se ne zna.

Kapetan Ante Batinović zbog ozljede još nije na terenu. No, sudeći po dosadašnjoj kapetanovoj karijeri i odnosu prema klubu i navijačima, treba vjerovati da će to biti vrlo brzo.

Inače, na pripremama (ili probi) nalaze se tri mlada igrača iz susjednih naselja, a hoće li ostati odlučivat će struka. Treba reći da igrači Neretve vježbaju dvaput na dan, a hoće li tako biti i u nastavku priprema ovisit će i o vremenskim prilikama.

Prvu pripremnu utakmicu Neretva će odigrati 27. siječnja s GOŠK-om iz Dubrovnika na svom terenu.

14. MEMORIJALNI TURNIR STANKO SIVRIĆ, MEĐUGORJE

Na turniru u Međugorju najbolje su, naravno, metkovske ekipe – ŽRK Metković osvojio zlato i broncu, RA Jerkovac čak tri srebra

Objavljeno prije

Jučer je u Međugorju održana završnica 14. Memorijalnog turnira Stanko Sivrić u kojem su najbolje bile metkovske ekipe.

U finalu za 2004. godište ŽRK METKOVIĆ pobijedio je RA JERKOVAC rezultatom 19:10.

Tako su u najvažnijoj kategoriji na turniru, rukometašice ŽRK Metkovića, 2004. godišta, nakon svih šest uvjerljivih pobjeda, osvojili prvo mjesto. Marijeta Prnjić proglašena je najboljom golmanicom turnira.

RA JERKOVAC osvojila je čak tri srebra s godištima 2008. i mlađe, 2006. i mlađe i 2004. i mlađe.

RA Jerkovac se može podičiti i nagradama za najbolje pojedince: najbolji igrač 2006. godišta Sara Šiljeg, najbolja vratarka 2008. godišta Vanessa Bebić i ponovno najbolji igrač 2004. godišta Lukrecija Krstičević.

U kategoriji 2006. godišta djevojke iz ŽRK METKOVIĆ u utakmici za treće mjesto pobijedile ŽRK MARINA, KAŠTELA rezultatom 11:8.

U jakoj konkurenciji, godište 2006., smoglo je snage u teškim vremenskim uvjetima u zadnja dva dana, kada su igrali četiri odlučujuće utakmice, osvojiti treće mjesto. U borbi za broncu posebno se istakla golmanica Antea Butigan s nekoliko sjajnih obrana te obranjenim sedmercem kada se lomila utakmica.

Izvor i fotografije: ŽRK Metković i RA Jerkovac / Facebook

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije