Ostanimo u kontaktu

U NERETVI BEZ KADROVSKIH PROMJENA

Igrači Neretve marljivo vježbaju za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve, člana Treće HNL Jug od četvrtka marljivo vježbaju na svojim terenima nadajući se stjecanju pune tjelesne pripremljenosti u uvježbavanju određenih taktičkih zamisli koje bi se u nastavku prvenstva mogle oploditi u pogocima ili makar terenskoj nadmoći u srazu s njihovim sportskim suparnicima kada krene natjecanje.

U Neretvi nema gotovo nikakvih novosti što se kadrovske nomenklature tiče što je prvi znak da će i u nastavku prvenstva metkovski trećeligaš raspolagati istim ili jednakim kadrom.

Na pripremama za sada nema Dražena Glibe koji će se suigračima priključiti u srijedu, 23. siječnja. Taj mladi i daroviti igrač pokušao je riješiti neka egzistencijalna pitanja u Austriji, ali se čini da od odlaska neće biti niti ništa, iako su moguća i iznenađenja. Luka Juričić jedan od najboljih Neretvinih igrača i strijelaca savjesno radi, a hoće li možda otići, za sada se ne zna.

Kapetan Ante Batinović zbog ozljede još nije na terenu. No, sudeći po dosadašnjoj kapetanovoj karijeri i odnosu prema klubu i navijačima, treba vjerovati da će to biti vrlo brzo.

Inače, na pripremama (ili probi) nalaze se tri mlada igrača iz susjednih naselja, a hoće li ostati odlučivat će struka. Treba reći da igrači Neretve vježbaju dvaput na dan, a hoće li tako biti i u nastavku priprema ovisit će i o vremenskim prilikama.

Prvu pripremnu utakmicu Neretva će odigrati 27. siječnja s GOŠK-om iz Dubrovnika na svom terenu.

Najčitanije