Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

EDO ČAVRK NA PRIPREMAMA U ZAGREBU

Idem po četvrtu pobjedu – siguran u sebe izjavio nam je Edo

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Edo Čavrk naš etablirani MMA borac, trenutno se nalazi u Zagrebu na opsežnim pripremama. Očekuje ga borba je 20. veljače u organizaciji NFC-a (Nokaut Fighting Championship).

Edo do sada ima tri pobjede u nizu te je siguran i u četvrtu. Osjeća se dobro i u punoj je fizičkoj i psihičkoj kondiciji. Za sada ne zna ime protivnika, ali kaže da mu je svejedno, ima želju samo nastavit niz pobjeda.

Edi želimo puno uspjeha u ostvarenju svojih želja i očekivanja, a kad saznamo više o protivniku ponovo ćemo pisati o ovom NFC turniru.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Epidemiološke mjere u Neretvi se produljuju do 9. svibnja

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije predložio je Stožeru CZ RH donošenje Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za jedinice lokalne samouprave s područja doline Neretve. Na tom se području do 9. svibnja zadržavaju postojeće nužne epidemiološke mjere dok će se na području ostalih jedinica lokalne samouprave primjenjivati nacionalna Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Na sjednici Stožera je istaknuto kako se ovakve preporuke donose sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, gdje je na širem dubrovačkom području zabilježen pad od 22 posto u 14-dnevnoj kumulativnoj incidenciji, na Korčuli je pad od 27 posto, dok je u Neretvi zabilježen blagi pad, no 14-dnevna kumulativna incidencija je i dalje visokih 1242 zaražena. Najteže stanje je trenutno u Opuzenu gdje u posljednjih sedam dana bilježimo porast od 88 posto novih slučajeva zaraze COVID-19.

Prijedlog Odluke je Stožer donio nakon sjednice održane u petak sukladno naputku Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije i nakon održanih sastanaka s čelnicima jedinica lokalne samouprave.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije