Ostanimo u kontaktu

EDO ČAVRK NA PRIPREMAMA U ZAGREBU

Idem po četvrtu pobjedu – siguran u sebe izjavio nam je Edo

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Edo Čavrk naš etablirani MMA borac, trenutno se nalazi u Zagrebu na opsežnim pripremama. Očekuje ga borba je 20. veljače u organizaciji NFC-a (Nokaut Fighting Championship).

Edo do sada ima tri pobjede u nizu te je siguran i u četvrtu. Osjeća se dobro i u punoj je fizičkoj i psihičkoj kondiciji. Za sada ne zna ime protivnika, ali kaže da mu je svejedno, ima želju samo nastavit niz pobjeda.

Edi želimo puno uspjeha u ostvarenju svojih želja i očekivanja, a kad saznamo više o protivniku ponovo ćemo pisati o ovom NFC turniru.

VELIKI ČETVRTAK

Misa Večere Gospodnje u praznoj župnoj crkvi sv. Ilije

Objavljeno prije

Sinoć u 19 sati u praznoj župnoj crkvi sv. Ilije župnik fra Ante Bilokapić je slavio misu Večere Gospodnje (Velikoga četvrtka).

Nije bilo uobičajenog obreda pranja nogu niti metkovsklih žudija u pratnji Presvetoga. Kristov grob je ostao bez svojih čuvara. Nije se nakon mise čuo ni pjev Gospina plača, a neće biti ni uobičajenoga klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, sat prije ponoći (Getsemanske ure).

Nažalost, tako nalažu prilike i odredbe za sprječavanje epidemije koronavirusa u našoj domovini.

Danas je Veliki petak, dan kada se prisjećamo Kristove muke i smrti na križu. Podsjećamo da je sutra obavezan post i nemrs. Obredi, koji će proteći bez naroda u crkvi, počet će u 19 sati. Poslije obreda će župnik fra Ante pred crkvom udijeliti blagoslov s Presvetim Oltarskim Sakramentom cijeloj župnoj zajednici.

Crkva sv. Ilije proroka Metković

Župa sv. Ilije proroka Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije