Ostanimo u kontaktu

ONK METKOVIĆ IGRA ZA JESENSKU TITULU

I danas imamo zanimljive sportske susrete metkovskih klubova

Objavljeno prije

I u nedjelju će sportski klubovi iz Metkovića i doline Neretve pokušati svojim dobrim prezentacijama doći do novih pobjeda odnosno bodova.

To se prije svega odnosi  na nogometaše ONK Metković kojima u goste dolazi momčad Sokola, a u okviru desetog prvenstvenog kola Prve županijske nogometne lige. Metkovci su na čelu ljestvice s 22 boda i gol razlikom 23:10, odnosno dva boda ispred Župe dubrovačke kod koje će Metković gostovati u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva, 29.studenog.

Sokol iz Dubravke nalazi se na devetom mjestu na ljestvici s 8 bodova i igra u promjenjivoj formi. No to ne znači da će Metkovcima posao biti lagan, dapače, Plećaš, Batinovići, Mišanović i svi koji budu igrali moraju dobro natopiti dresove znojem da dođu do sigurne pobjede i ohrabreni otputuju na derbi sa Župom.

Poznajući njihov odnos prema ”ekipi” sigurni smo da će tako i biti.

Maestral u Krvavcu kani osvojiti bodove u srazu sa Žrnovom, dok će Gusaru biti nešto teže jer ga čeka put u Orebić.

Nogometašice Neretve s devet bodova na kontu putuju u Zadar na noge Donatu, ekipi koja je zbog bolje gol-razlike ispred Neretve ,na petom mjestu s isto toliko bodova.

Zadranke su Metkovkama nanijele poraz u Metkoviću, a to se ne zaboravlja. Stoga će igračice trenera Markote učiniti sve što je u njihovoj moći da Zadrankama uzvrate. Kešina, Hreceg, Mijoč i ostale vrsne igračice Neretve mogu se ravnopravno nositi s većinom klubova Prve lige, pa zašto ne bi mogle iznenaditi baš u nedjelju u Zadru ?

Rukometašice Metkovića u nedjelju u 20 sati igraju u Kaštelima s Marinom Kaštela. Obe ekipe imaju po 4 boda, pa je zaista teško prognozirati pobjednika.

No, unatoč tomu, sigurno se može očekivati nadahnuta igra sve boljih djevojčica ŽRK Metković, te makar jedan bod.

KARATE ŠKOLA, REKREACIJA ZA ŽENE I SPORTSKI VRTIĆ

Karate klub Knez Domagoj Metković je krenuo s radom!

Objavljeno prije

Karate škola Karate kluba Knez Domagoj vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30 sati u prostorijama karate ili na tel. 098 940 9758 – gosp. Mijo Volarević ili 098 932 3878 – gosp. Mladen Kolovrat.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 19:30 do 20:30 sati. Upisati se možete osobnim dolaskom u vrijeme održavanja treninga u navedenim terminima!

Karate klub Knez Domagoj vrši upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Karate klub Knez Domagoj poziva roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Sportski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

NAPOMENA: Upis se vrši od 1.3. do 15.3.2021. godine i početak rada ovisi o broju prijavljene djece.

Za prijave i detaljne informacije se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič.

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Karate klub Knez Domagoj Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije