Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Hrvatska je izgubila, ali nije razočarala

Objavljeno prije

Rukometna reprezentacija Hrvatske izgubila je startu EP u Mađarskoj od reprezentacije Francuske , 27:22 !

Pobjednički sastav bio je bolji, pobjedi nema zamjerke, a našima sve pohvale za nastojanje, borbenost, i pokazano znanje, unatoč ne igranju Duvnjaka, Cindrića i Pešića.

Francuzi su imali stalnu prednost, naši su se približavali na dva gola zaostatka ali više nisu mogli.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Možda je bila presudna 48.minuta kada su isključena čak tri hrvatska igrača, uz napomenu da je Mandić dobio crveni i „plavi karton“ koji služi kao najava novih sankcija.

Francuzi su znalački priveli utakmicu kraju i pobijedili, ne po prvi put.

Međutim, u toj spornoj 48.minuti naši su navijači burno negodovali zbog odluka sudaca, čije je suđenje komentirao proslavljeni Petar Metličić.

Nakon utakmice Nikola Karabatić ovako je zborio :

-Meni je atmosfera bila odlična, svjesni smo da je lokacija odigravanja jako blizu Srbije i Hrvatske i da ima puno navijača. Pogodili su nas s par boca i upaljača, sve me to podsjetilo na utakmice na Balkanu -.

Svima je poznato da riječ Balkan ima geografsko i geopolitičko određenje, ali su kroz povijest mnogi sa europskog Zapada Balkan smatrali zaostalim, i neciviliziranim prostorom. Pa je tako i jedan vrhunski sportaš čiji je otac Branko, nekada i vratar RK Mehanike, rođen u Trogiru, dakle na Balkanu, zanemario povijesne okolnosti, brojne ratove, siromaštvo i sve ostale atribute koji se odnose na Balkan da bi zaključio kako ga događaji na utakmici Hrvatska-Francuska podsjećaju na utakmice na Balkanu !

Karabatić nije ništa rekao o događajima koji su prethodili njegovoj izjavi, ali jednom svjetski poznatom sportašu ne priliči takvo podsjećanje na događaje koje ne spominje.

Nikoli Karabatiću bilo bi pametnije da analizira igru, svoje i suparničke momčadi , i da se na bavi asocijacijama koje ne pridonose sportskom i svakom drugom zbližavanju naroda i kultura.

Na kraju, Hrvatsku čeka teška utakmica sutra sa Srbijom koja je pobijedila Ukrajinu.

Naši jednostavno moraju pobijediti žele li u drugi krug. Svi su naši igrači spremni za taj susret, pa i naši Metkovci Čupić, Srna i Čupić.

ULTIMATE SPORTS GYM

UGYM predstavlja novi grupni trening za djecu ‘Fit Teen’

Objavljeno prije

Rezultati sistematskih pregleda djece u osnovnim i srednjim školama iz godine u godinu pokazuju porast deformiteta kralježnice, prsnog koša i nepravilne posture. Razlog tomu je nekoliko različitih faktora ali ponajviše sjedilački način života i smanjena tjelesna aktivnost.

Zbog svega navedenog, UGYM vam predstavlja novi grupni trening za djecu od 11 do 15 godina pod nazivom Fit Teen. Riječ je o vježbama snage, fleksibilnosti i koordinacije pokreta koje za cilj imaju poboljšanje motoričkih sposobnosti djece i stjecanje navike za tjelesnom aktivnošću.

Program vodi naša Jelena Dragović, fizioterapeut s 19 godina iskustva u radu s djecom s neurološkim poteškoćama te adolescentima s progresivnim oboljenjima kralježnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve zainteresirane na uvodni sat koji će se održati 3.10.2022. u 19:15h uz obvezno prisustvo jednog roditelja.

Pridružite nam se na treningu i obećavamo dobrom druženju.

Ultimate Sports Gym

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije