Ostanimo u kontaktu

BEZ POGOTKA U MREŽI

Hrabrim nogometašicama Neretve prvi bod u susretu s Donatom

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometašice Neretve konačno su osvojile jedan bod, a pogotka u svoju mrežu nisu primile!

To je velika vijest za klub i sve prijatelje ženskog nogometa u Metkoviću, posebice kad se ima na umu u kakvim je uvjetima taj bod osvojen.

Na teškom i raskvašenom terenu nije bilo moguće igrati pravi nogomet, kontrolirati loptu ili provoditi određene taktičke zamisli.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Unatoč tome igračice Neretve, njih 11 s jednom na klupi za pričuve, hrabro su se držale, bacale se za svaku loptu, koristile su se sve svoje nogometne i „plivajuće „ sposobnosti, pokazale su, kako reče njihov trener Mijoč, pravi sportski karakter. Borile su se za klupske boje i igračice Donata, imale su više prigoda, dvaput su pogodile okvir vrata, a domaće su također imale svoje prilike .Tako je Mandić s 30 metara sjajno uputila udarac, ali je lopta završila u kutu.

Prvi osvojeni bod znak je novih očekivanja i boljih rezultata. S „curama“ kakve ima Neretva, uz uvjet da se do kraja prvog dijela prvenstva iščupa još koji bod, te da se na zimu pojača igračka struktura, opstanak u Prvoj ligi može se očekivati. Puno govori dolazak Josipe Jurković iz Zagreba kako bi pomogla svojim kolegicama, ali sjedenje na klupi Lee Musulin koja je bila prehlađena, ali je htjela pomoći.

Duško Mijoč, trener Neretve:

– Čestitam igračicama na borbenoj igri i prvom osvojenom bodu. Teren jest bio težak za igru, ali što možemo. Nadam se da za nas dolaze bolji dani-.

Sastav Neretve: Kraljić, Jurković, Vego, S.Musulin, Martinović, Mandić, Kolovrat, Vladimir, Falak, Bokšić, Borovac. Trener: Duško Mijoč.

PORAZ RUKOMETAŠICA

Rukometašice Metkovića bez bodova na svom terenu

Objavljeno prije

Autor

Nakon čiste pobjede u susretu s RK Hoteli Makarska, u trećem kolu prvenstva 2.HRLŽ jug, rukometašice Metkovića na svom terenu su izgubile u susretu s ŽARK Split rezultatom  23:28 (11:16).

Gošće su stekle prednost od 0:2,  domaće su poravnale na 2:2, i još nekoliko puta na 3:3, 6:6, i 7:7, da bi Splićanke do 18 minute imale prednost od tri gola (8:11).

Metkovke su se približile na 10:11 u nastavku, međutim, poslije toga igračice Splita u potpunosti su preuzeli kontrolu i u igri i u rezultatu. Povećavale su vodstvo do 11:19 (35), pa i do devet razlike, da bi na kraju uporne domaće igračice ipak smanjile razliku na -5, odnosno za konačan rezultat 23:28.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Strijelci za Metković bile su: Sušak 8, Šiljeg 7, Obradović i Kozina po 2, Srna, Družijanić, Jarak i Vatović po 1.

Za ŽARK Split : Jerković 7, Galić 6, Arar i Ćukutić po 5, itd.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije