Ostanimo u kontaktu

NK GUSAR - ONK METKOVIĆ

Hoće li ONK Metković ovaj put do bodova u Kominu

Objavljeno prije

ONK Metković u nedjelju ne bi trebao imati većih troškova za putovanje jer je igralište Gusara u Kominu vrlo blizu, a nalazi se na desnoj obali Neretve isto kao i igralište ONK Metkovića.

U nedjelju će, dakle, Metkovci na okršaj s prvim susjedima u istom stupnju natjecanja (Županijska liga). Oba kluba nastojat će ostvariti pozitivan rezultat kako zbog dojma tako i zbog položaja na ljestvici.

Trenutačno je Metković bolje pozicioniran i nalazi se na četvrtom mjestu s 35 bodova, dok su Kominjani peti s 33 boda.

Što se prognoza tiče, nije ih umjesno ni obznanjivati. Oduvijek su susreti susjeda bivali neizvjesni, s naznakom da u posljednje četiri sezone Gusar nije na svom terenu izgubio niti jedan bod. Ili, u te četiri sezone Metkovci nisu osvojili ni bod.

Prema kazivanju čelnika ONK Metkovića , svi igrači bit će na dispoziciji treneru Zeljiću, nema kartoniranih ni ozlijeđenih. Stoga će, a posebno bude li lijepo vrijeme, u nedjelju u 17 sati svi prijatelji nogometa imati dovoljno razloga doći i pogledati igru dva prijateljska kluba.

ŽENSKI NOGOMET

U kampove hrvatskih selekcija pozvano pet nogometašica Neretve

Objavljeno prije

Autor

Čak pet nogometašica prvoligaša Neretve pozvano je na pripremne kampove HNS-a koji će se održati tijekom prosinca ove godine.

Za mlađu reprezentativnu selekciju na pripreme u Medulinu od 13. do 16.prosinca pozvane su Lucija Borovac, Sara Herceg i Ljubica Lorena Bulum, a za kamp za U-19 koji će se održati od 16.do 20. prosinca pozvane su Gabrijela Dugandžić i Ana Mandić.

Nema sumnje, radi se o novom priznanju za ŽNK Neretva, klubu koji uspješno nastupa u Prvoj ligi i kojemu je osnovna orijentacija odgoj mladih igračica.

Podsjetimo da je Neretva nedavno sudjelovala na međunarodnom regionalnom turniru u Crnoj Gori gdje je ostvarila tri pobjede i plasirala se među osam najboljih klubova. U završnici su Metkovke izgubile od ekipe Crvene Zvezde 4:0.

ŽNK Neretva

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije