Ostanimo u kontaktu

NK GUSAR - ONK METKOVIĆ

Hoće li ONK Metković ovaj put do bodova u Kominu

Objavljeno prije

ONK Metković u nedjelju ne bi trebao imati većih troškova za putovanje jer je igralište Gusara u Kominu vrlo blizu, a nalazi se na desnoj obali Neretve isto kao i igralište ONK Metkovića.

U nedjelju će, dakle, Metkovci na okršaj s prvim susjedima u istom stupnju natjecanja (Županijska liga). Oba kluba nastojat će ostvariti pozitivan rezultat kako zbog dojma tako i zbog položaja na ljestvici.

Trenutačno je Metković bolje pozicioniran i nalazi se na četvrtom mjestu s 35 bodova, dok su Kominjani peti s 33 boda.

Što se prognoza tiče, nije ih umjesno ni obznanjivati. Oduvijek su susreti susjeda bivali neizvjesni, s naznakom da u posljednje četiri sezone Gusar nije na svom terenu izgubio niti jedan bod. Ili, u te četiri sezone Metkovci nisu osvojili ni bod.

Prema kazivanju čelnika ONK Metkovića , svi igrači bit će na dispoziciji treneru Zeljiću, nema kartoniranih ni ozlijeđenih. Stoga će, a posebno bude li lijepo vrijeme, u nedjelju u 17 sati svi prijatelji nogometa imati dovoljno razloga doći i pogledati igru dva prijateljska kluba.

ŽENSKI NOGOMET

Zbog virusa u redovima Viktorije, u nedjelju Neretva neće igrati

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve marljivo su radile na treninzima kako bi što spremnije dočekale nedjeljni susret u Metkoviću s ekipom Viktorije iz Slavonskog Broda.

Međutim, iz Slavonskog Broda stigla je vijest da je COVID učinio svoje i u redovima Brođanki, pa one neće doputovati u Metković.

Metkovke, koje su u tom susretu ciljale pobjedu, pričekat će drugu nedjelju, 13. prosinca kako bi taj svoj cilj i ostvarile.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije