Ostanimo u kontaktu

NK GUSAR - ONK METKOVIĆ

Hoće li ONK Metković ovaj put do bodova u Kominu

Objavljeno prije

ONK Metković u nedjelju ne bi trebao imati većih troškova za putovanje jer je igralište Gusara u Kominu vrlo blizu, a nalazi se na desnoj obali Neretve isto kao i igralište ONK Metkovića.

U nedjelju će, dakle, Metkovci na okršaj s prvim susjedima u istom stupnju natjecanja (Županijska liga). Oba kluba nastojat će ostvariti pozitivan rezultat kako zbog dojma tako i zbog položaja na ljestvici.

Trenutačno je Metković bolje pozicioniran i nalazi se na četvrtom mjestu s 35 bodova, dok su Kominjani peti s 33 boda.

Što se prognoza tiče, nije ih umjesno ni obznanjivati. Oduvijek su susreti susjeda bivali neizvjesni, s naznakom da u posljednje četiri sezone Gusar nije na svom terenu izgubio niti jedan bod. Ili, u te četiri sezone Metkovci nisu osvojili ni bod.

Prema kazivanju čelnika ONK Metkovića , svi igrači bit će na dispoziciji treneru Zeljiću, nema kartoniranih ni ozlijeđenih. Stoga će, a posebno bude li lijepo vrijeme, u nedjelju u 17 sati svi prijatelji nogometa imati dovoljno razloga doći i pogledati igru dva prijateljska kluba.

BOD NA KRAJU DOIGRAVANJA ZA OSTANAK

Završena je jedna od najtežih sezona, Neretvanke ćemo i slijedeće godine gledati u Prvoj ligi

Neretvi samo bod na kraju doigravanja za ostanak u 1.HNLŽ.

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve i sljedeće će sezone igrati u 1.HNLŽ. Konačno je završena jedna od najtežih sezona u povijesti ne samo Neretve nego i sporta uopće.

U posljednjoj utakmici doigravanja za ostanak, Metkovke su igrale neodlučeno s Viktorijom iz Slavonskog Broda, 2:2 (2:1).

Gošće su u 21. minuti iskoristile neopreznost Neretvine obrane i pogotkom Kurkutović stigle do prednosti od 0:1.

Devet minuta kasnije dobro je reagirala Milinović koja je poravnala na 1:1.

U 39. minuti Marija Matuzić ubacila je loptu u vlastitu mrežu, za vodstvo Neretve, 2:1.

U nastavku su dvije ekipe opet pokazale želju i nastojanja da dođu do pobjede.

U 54. minuti Kurkutović postiže svoj drugi gol, a do kraja ni jedne ni druge nisu uspijevale promijeniti rezultat, koji inače odgovara i jednima i drugima.

Susret kojemu nisu nazočili gledatelji vodio je sudac Dario Košutić iz Šibenika, a Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Musulin, Šunjić, Sušak, Matić, Dedaj, Mijoč, Borovac, Bulum, Bokšić (Suton), Milinović (Jurković).

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije