28. MEMORIJAL ANDRIJA ANKOVIĆ

Hajduk preko Zrinjskog izborio treće mjesto

Objavljeno 3. veljače 2018. u kategorijama: News, Nogomet, Sport.

Memorijalni turnir Andrija Anković, GabelaDrugog dana na Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli, u utakmici za treće mjesto splitski Hajduk je s 2:1 (0:0) pobijedio mostarskog Zrinjskog, a svi su golovi postignuti u drugom dijelu susreta.

Treba reći da je Hajduk nastupio s novim, rekli bismo standardnim sastavom, što se osjetilo i na samoj igri. Na za igru teškom terenu u prvom dijelu momčadi su imale po nekoliko izvrsnih prilika, ali nije bilo golova. U nastavku je Hajduk podigao razinu agresivnosti kako u obrani tako i u napadu, pa je Hajduk stigao i do vodstva u 63. minuti. Strijelac je bio Ohandza koji je sve napravio sam, oduzeo je loptu takmacima i jurnuo prema vratima Zrinjskog te pogodio za 1:0.

Tri minute kasnije Ačimović je bio spretan pred vratima Hajduka te je udarcem glavom poravnao na 1:1.

Hajduk nije posustajao, igrao je na pobjedu koju je Splićanima omogućio opet Ohandza svojim lob udarcem, kojega je Soldo nije mogao braniti.

U redovima Hajduka koji je tako osvojio treće mjesto ponajbolji su bili strijelac Ohandza, Nižić i Radošević, a u redovima Zrinjskog vratar Soldo, te Jović, Handžić i Ačimović.

Predstavnici splitskog Hajduka položili su vijence i cvijeće na grob pokojnog Andrije Ankovića u čiji se čas i održava turnir.

U finalnoj utakmici sastaju se Sutjeska i domaćin GOŠK.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari