Ostanimo u kontaktu

MINI-MARATON LAĐA NA NERETVI

Gusarima iz Komina XIII. Kup Župa Bagalovići, drugoplasirana ekipa Gospe Karmelske, treća Stablina

Objavljeno prije

UL Gusar Komin

Lađarski kup Župa Bagalovići u subotu je po trinaesti put startao iz Krvavca. Ovaj svojevrsni mini-maraton lađa na Neretvi, koji se uoči Blagdana Gospe Karmelske već tradicionalno vesla od Krvavca do Lučkog mosta u Metkoviću i nazad veslalo, je 13 lađarskih ekipa.

Relaciju u duljini 15 kilometara najbrže je odveslala ekipa Gusari Komin, drugoplasirani su lađari Gospe Karmelska iz Krvavac, dok je trećeplasirana ekipa Stabline. Za njima redom u cilj su stigli: Argo Bjelovar, Južnjak, Baćina, Veterani IV. gardijske brigade, Jerkovac, Crni put juniori, Škrapa Momići, Jerkovac juniori, Opuzen te Domagojevi gusari iz Vida.

Svima ekipama čestitke na odveslanoj utrci, a ponajviše onima  na pobjedničkom postolju koje su nagrađene medaljama i peharima.

Uz kratku foto-galeriju donosimo i video prolaska lađara kroz Metković…

Foto: Fb Maraton lađa

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije