Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MINI-MARATON LAĐA NA NERETVI

Gusarima iz Komina XIII. Kup Župa Bagalovići, drugoplasirana ekipa Gospe Karmelske, treća Stablina

Objavljeno prije

UL Gusar Komin

Lađarski kup Župa Bagalovići u subotu je po trinaesti put startao iz Krvavca. Ovaj svojevrsni mini-maraton lađa na Neretvi, koji se uoči Blagdana Gospe Karmelske već tradicionalno vesla od Krvavca do Lučkog mosta u Metkoviću i nazad veslalo, je 13 lađarskih ekipa.

Relaciju u duljini 15 kilometara najbrže je odveslala ekipa Gusari Komin, drugoplasirani su lađari Gospe Karmelska iz Krvavac, dok je trećeplasirana ekipa Stabline. Za njima redom u cilj su stigli: Argo Bjelovar, Južnjak, Baćina, Veterani IV. gardijske brigade, Jerkovac, Crni put juniori, Škrapa Momići, Jerkovac juniori, Opuzen te Domagojevi gusari iz Vida.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svima ekipama čestitke na odveslanoj utrci, a ponajviše onima  na pobjedničkom postolju koje su nagrađene medaljama i peharima.

Uz kratku foto-galeriju donosimo i video prolaska lađara kroz Metković…

Foto: Fb Maraton lađa

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije