Ostanimo u kontaktu

ŽENSKA KONKURENCIJA

‘Gusaricama’ iz Metkovića treći Maraton lađarica

Objavljeno prije

III. Maraton lađarica - Gusarice Metković

Za nama je treće izdanje Maratona lađarica. Jučer s početkom u 18 sati u Opuzenu je startao III. Maraton lađarica na kojem su sudjelovale četiri ekipe. Kako i do sada veslalo se uzvodno, a prve na cilj u Metković su stigle ‘Gusarice‘ iz Metkovića, druge su bile lađarice ‘Stabline‘, dok su treće mjesto osvojile ‘Metkovke‘. Četvrte i jedine bez medalje ove godine su bile lađarice ‘Opuzena‘.

Medalje za treće mjesto uručio je tajnik Udruge lađara Pavo Delija, drugoplasirane ekipe srebrom je nagradio predsjednik Udruge lađara Neretve, Dalibor Obradović, dok je ‘Gusarice’ zlatom okrunila v.d. gradonačelnica Metkovića Katarina Ujdur.

Svim sudionicama maratona čestitamo jer veslati po ovako vjetrovitom vremenu, i to mokre, zaista sve zaslužuju najveće pohvale.

Autor: Dalibor Čutura

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije