Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

24. MARATON LAĐA

Gradonačelnik Dalibor Milan čestitao UL Crni put na brončanoj medalji

Objavljeno prije

Foto: Jure Zovko / Metković NEWS

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan čestitao je UL Crni put na osvojenoj brončanoj medalji na 24. Maratonu lađa na Neretvi.

Brončana medalja za UL Crni put na 24. Maratonu lađa na Neretvi

Lađari Crnoga puta osvojili su brončanu medalju na 24. Maratonu lađa na Neretvi! Momci, svaka vam čast! Junački ste se borili do samoga cilja, a vaša medalja na ponos je našega grada!
Velike čestitke i ostalim ekipama iz Metkovića – UL Sv. Ilija Metković, UL Sv. Ilija Metković 2, UL Jerkovac, UL Jerkovac Juniori, UL Crni put juniori, Domagojevi gusari Vid i Veterani 4. Gardijske brigade. 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitam i pobjednicima, lađarima Stabline, drugoplasiranom Zagrebu i svim ekipama koje su sudjelovale na ovogodišnjem Maratonu!

Unatoč epidemiološkim mjerama, naši lađari i danas su priredili pravi spektakl na Neretvi, a predivne slike iz Neretve danas su otišle u cijelu Hrvatsku, Europu i svijet! Pokazali smo svima našu tradiciju, koju još uvijek živimo i s ponosnom možemo čekati iduću godinu i novi Maraton!

Foto: Jure Zovko / Metković NEWS

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Počeo upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina

Objavljeno prije

Počeo je upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Sportski vrtić se održava u prostorijama karate kluba Knez Domagoj, na adresi: Andrija Hebrang.

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Sportsk vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA: Upis se vrši od 1.2. do 15.2.2022.godine i početak rada ovisi o broju prijavljene djece.

Za prijave i detaljne informacije se možete javiti na broj 0918904053  Ante Raič.

S obzirom na situaciju iz Kluba napominju da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 20:30 do 21:30 sati. Upisati se možete osobnim dolaskom u vrijeme održavanja treninga u navedenim terminima, ili na broj 0918904053 Ante Raič i 0989323878 Mladen Kolovrat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije