Ostanimo u kontaktu

MARATON LAĐA

Gradonačelnik čestitao lađarima Crnog puta na osvojenoj medalji

Objavljeno prije

UL Crni put - Dalibor Milan

Gradonačelnik Dalibor Milan jučer je primio predstavnike UL lađara Crni put te im čestitao na uspješnome predstavljanju Metkovića na XX. Maratonu lađa na Neretvi.

UL Crni put - Dalibor Milan

Posada Crnoga puta prošle je subote na cilju u Pločama podijelila treće i četvrto mjesto s lađarima Stabline i tako pokazala da je i dalje u samome lađarskom vrhu. Sjetimo se samo njihove spektakularne pobjede na Maratonu 2014., kada su unatoč nesretnom zaostatku na startu u Metkoviću, uspjeli dostići i prestići sve suparnike i osvojiti Veliki Domagojev štit te kasnije to proslaviti na ništa manje spektakularnoj Noći pobjednika u Metkoviću.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije