Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ROŠADE U NERETVI

Goran Galov preuzeo kormilo Neretve, Gujinović smijenjen

Objavljeno prije

NK Neretva

Nakon niza loših rezultata i još lošijih igara Uprava kluba odlučila je smijeniti dosadašnjeg trenera Neretve, Marija Gujinovića. On će od sada voditi juniorsku ekipu dok će dužnost prvog trenera preuzeti njegov pomoćnik, Goran Galov.

Galova za vikend čeka vatreno krštenje budući da Iza vage dolazi nikad jači Neretvanac, a Neretvi bodovi nikad nisu bili potrebniji.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posjetimo Neretva je poražena u zadnja tri susreta sa minimalnim rezultatom 1:0 od Solina i Zmaja u prvenstvu, te od pločanskog Jadrana u Kupu te se nalazi na 16-tom mjestu sa samo tri boda više od posljednjeg Primorca.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije