Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

KUĆI PJEVAJUĆI

Golovima Duja, Batinovića i Medaka, ONK Metković i dalje drži čelo ljestvice

Objavljeno prije

Foto: Fb ONK Metković

ONK Metković je i nakon pretposljednjeg kola Prve županijske lige na prvom mjestu. Naš klub pobijedio je u samoj završnici susreta domaćeg Sokola, 0:2, golovima sjajnog Duje Batinovića iz daljine u 82. minuti, te u golom Duje Medaka, iskosa u 87. minuti. U oba slučaja igrači Metkovića radovali su se ne terenu, a u gledalištu skupina vjernih navijača.

Metkovci su znali što hoće u svakom trenutku, a u toj silnoj želji da se postigne gol, bilo je i pogrešaka. One su i plod vrlo lošeg terena.

Na zapuštenom i neuređenom terenu u Dubravci igrači Metkovića nisu mogli pokazati sve što znaju. Na oranici zapravo, nije bilo ni moguće igrati, a betonska ograda uz sami travnjak izazivala je strah kod igrača. Osim toga igrači Sokola nisu baš „mazili“ svoje suparnike, a vodstvo Sokola s klupe za pričuve svako malo prigovaralo je sucima. U takvim uvjetima bilo je jako teško izraditi pravu napadačku akciju . Rijetke napade Sokola obrana Metkovića na vrijeme je zaustavljala, kao što je činila i obrana domaćih u većem broju slučajeva.

U 27.minuti Sokol nije iskoristio svoju priliku, lopta je otišla iznad grede. U 35.minuti, isto se dogodilo na suprotnoj strani, a u 39.minuti dobro je reagirao vratar Metkovića Batinović. U 40.minuti udarac Dragana Brečića iz blizine je ukrotio vratar domaćih. Do odlaska na odmor bilo je još nekoliko prigoda za goste, a jedna za igrače Sokola.

U nastavku, opet se istaknuo vratar Metkovića Batinović s nekoliko dobrih obrana. Sokol je prijetio, njegovi su igrači postajali sve agresivniji, ali je Metković znao smiriti tenzije. U 76.minuti gosti su pogodili domaću mrežu i počeli se radovati. No, sudac je poništio, po nama regularan gol, zbog navodnog zaleđa.

Bilo kako bilo, nova tri boda su upisana, a u nedjelju u  Metković stiže Župa dubrovačka. Pobijedi li Metković, ne treba ni govoriti kakva će to fešta biti.

NAJMLAĐE KATEGORIJE DJEVOJČICA I DJEČAKA

ONK Metković i ŽNK Neretva odigrali prijateljsku utakmicu najmlađih uzrasta

Objavljeno prije

U utorak su na umjetnoj travi igrališta ONK Metković odigrane prijateljske utakmice najmlađih kategorija ONK Metković i ŽNK Neretva.

U samom dogovoru za utakmice rezultat je bio u drugom planu, važno je bilo druženje, igra i zabava dječaka i djevojčica ova dva kluba koja imaju odličnu suradnju od samih početaka.

Osnivač ŽNK Neretva, Neven Majić karijeru je završio na Štruvinom, a ove mlade nade Onk i Žnk tek su je započele.

Najmlađe Neretvine članice dočekali su legenda ONK Metković Marin Jelčić Mara, predsjednik Ivica Kaleb, članovi uprave kluba i treneri u školi nogometa.

Ovom utakmicom ŽNK Neretva uveličala je slavlje prvaka 1. ŽNL Dubrovačko neretvanske, – stoji na kraju dopisa ŽNK Neretva uz čestitke Upravi i stručnom stožeru ONK Metković od Petre Gustin, Ante Borasa, Matee Suton i Duje Tolja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije