Ostanimo u kontaktu

U NERETVI TEČE OPTIMIZAM

Glibo i Juričić i u nastavku prvenstva dio Neretvine momčadi, momčad s priprema kreće 17. siječnja

Objavljeno prije

U četvrtak, 17. siječnja ove godine okupit će se nogometaši Neretve i njihov stručni stožer radi početka priprema za nastavak trećeligaškog natjecanja u kojemu Metkovci žele ostati u vrhu ljestvice ali i afirmirati ne samo momčad nego i nove stabilizacijske programe kluba.

Prema riječima aktualnog trenera Neretve Gorana Galova ne očekuju se veće promjene u igračkoj strukturi pa će tako Neretva i u nastavku prvenstva računati na sve igrače iz jesenskog dijela, uz mogućnost priključenja momčadi darovitih mlađih igrača.

Moguće je da dva mlada igrača i napuste Neretvu zbog rješavanja svojih egzistencijalnih pitanja jer za njih postoji interes, ali neće se mijenjati nakana da mladi ili stariji iz Neretve mogu otići samo u snažnije klubove koji su u višem stupnju natjecanja. Doznajemo da su za usluge Dražana Glibe i Luke Juričića zainteresirani brojni klubovi iako sve upućuje da će oni i u nastavku prvenstva biti dio Neretvine momčadi.

PARK MLADEŽI

Pionirke i kadetkinje ŽNK Neretva pobijedile ekipe ŽNK Split

Objavljeno prije

Danas su pionirke i kadetkinje ŽNK Neretva gostovale u Splitu na igralištu u Park mladeži, domu ŽNK Split, aktualnog prvaka Hrvatske.
Prve su na teren izašle pionirke i pobijedile 5:1, a pogotke su postigle Petra Obradović 3x, Marija Menalo i Gabrijela Prkačin.
Nakon pionirki na teren su istrčale kadetkinje i predvođene svojom kapetanicom Lucijom Borovac i fenomenalnom Sarom Herceg pobijedile rezultatom 7:0. Sara Herceg postigla je 4 pogotka, Lucija Borovac 2, Gabrijela Martinović 1.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije