Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

SPORT I REKREACIJA

Fit4ever preselio u novouređenu dvoranu

Objavljeno prije

Fit4ever

Sinoć je u ulici Put Narone u Metkoviću, u jednom dijelu zgrade Tiskare Plećaš, otvorena novouređena dvorana svima već poznatog sportskog centra, odnosno teretane Fit4ever.

Fit4ever u Metkoviću djeluje već tri godine i upravo zbog povećanja broja korisnika stvorila se potreba za većim prostorom, kazao nam je vlasnik centra, mladi gospodin Vedran Jurinović. Ujedno i stručna osoba, Jurinović je završio Kineziološki fakultet u Zagrebu, te nam je sinoć otkrio kako s većom dvoranom dolaze i novi sadržaji, da planira uključiti i dodatne stručne osobe, a sve kako bi se s većim prostorom mogli više posvetiti pojedincu i u konačnici uslugu dignuti na viši nivo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Fit4ever nije klasična teretana gdje se nalaze razni trenažeri, već je mjesto gdje praktički koristite svoje tijelo kao najveći rekvizit. Iako zamišljen kao grupni trening individualno je usmjeren na svakoga pojedinca. Za početnike postoji poseban program kojim se na osnovu inicijalnog testa i individualnih sposobnosti radi plan i program treninga.

Cijena mjesečne članarine iznosi 250,00 kuna, a u cijenu su uključena tri tjedna treninga te inicijalni test za početnike.

Verdanu želimo puno uspjeha u daljnjem radu, a po svemu viđenom možemo samo reći da mu se možda i mi priključimo, jer u današnje vrijeme kada prekomjerno koristimo računala kondicija je ono što nam svima manjka.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije