Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DANAS FINALE KUPA ZA NC NERETVA

Finale Županijskog kupa za dolinu Neretve u Opuzenu igraju Neretvanac i Neretva

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Dan će se u Opuzenu, Podvornici, u finalu Županijskog nogometnog kupa za područje doline Neretve sastati domaćin Neretvanac i Neretva iz Metkovića. Početak je u 16 sati i 30 minuta.

Dva neretvanska treće ligaša odlučivat će koji će se od njih pridružiti polufinalnim susretima za područje DNŽ, odnosno pobjednicima preostala tri nogometna središta. To su Faraon, BŠK Zmaj i Župa dubrovačka, a parovi polufinala utvrdit će se u četvrtak, 22.travnja u Dubrovniku.

Neretva je prethodno eliminirala Jadran LP iz Ploča, a Neretvanac Gusara u Kominu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prošlogodišnji pobjednik toga natjecanja GOŠK Dubrovnik eliminiran je na početku natjecanja za ovu godinu.

S obzirom na tradicionalno rivalstvo između susjeda Neretvanca i Neretve, vrlo je nezahvalno govoriti o konačnom ishodu odnosno pobjedniku. Da će biti dobrog nogometa u to smo sigurni.

PORAZ RUKOMETAŠA

Hrvatska izgubila vrlo važnu utakmicu s Crnom Gorom

Objavljeno prije

Autor

U najavi sam napisao da Hrvatska može pobijediti Crnu Goru, ali nije bilo tako.

Naši su poraženi, 32:26, uz napomenu da se gotovo ni u jednom trenutku nismo mogli ravnopravno nositi s reprezentacijom susjedne države koja do sada na velikim natjecanjima nije zabilježila rezultate niti približne onima kakve je postizala Hrvatska.

Sama igra naših bila je doista slaba, kako u obrani tako i u napadima u kojima su naši završavali akcije nakon deset ili dvadeset sekundi i pri tomu griješili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na poluvremenu se već nazirala stvaranost jer su Crnogorci imali plus 6.

Vratar Crne Gore Nebojša Simić sa svojih 14 obrana bio je najbolji pojedinac utakmice, a po sedam postigli su Branko i Miloš Vujović. Naš Ivan Čupić gađao je 7/8, a Cindrić je dodao svojih pet golova.

Naši vratari, Pešić i Alilović nisu bili na razini, iako su upisali po nekoliko obrana. Da bismo stekli kakve takve izglede za dalje, moramo pobijediti Dansku, Island i Nizozemsku!

Je li to moguće ? Osobno mislim da jest jer je hrvatska reprezentacija u starijoj i novijoj povijesti znala izići iz kriznih stanja kako na utakmicama tako i na ljestvicama skupina. Da će biti teško u to ne treba sumnjati, ali nada postoji.

Naš sastav na EP određivali su liječnici i PCR testovi. Možda se sreća i nama osmjehne pa da izbornik Horvat može konačno složiti i obranu i napad.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije