Ostanimo u kontaktu

BARCELONA KAMP MAKARSKA 2014.

FC Barcelona drugu godinu zaredom gostuje u Makarskoj

Objavljeno prije

barca-kamp-makarska

Djeca od 6 do 17 godina imati će od 18. do 22. lipnja priliku raditi i učiti po metodologiji čuvenog nogometnog diva iz srca Katalonije čija je škola naučila Messia, Xavia, Iniestu, Fabregasa i ostale nogometnu čaroliju koja je zadivila cijeli svijet, prenosi Makarska-post.com.

Peterodnevni kamp ugostit će mlade nogometaše i nogometašice iz cijele Hrvatske i inozemstva, a uz trenere omladinskog pogona Barcelone vodit će ih i domaći treneri kojima je iznimna čast što su dobili priliku sudjelovati u najjačem svjetskom omladinskom kampu.

Kamp obuhvaća rad na koordinaciji, nogometnim tehnikama, taktičkom razvoju igre po metodama koje prolaze igrači prve momčadi FC Barcelone na svojim treninzima, a sve pod nadzorom trenera iz FCB Escole.

Radit će se isključivo po njihovom trenažnom procesu, istom kojeg prolaze i juniori, druga i prva momčad te sve druge koje se nalaze u sastavu Barcelone. Ono što moram naglasiti jest i da su i naši gosti iz Španjolske bili oduševljeni uvjetima koji će ih dočekati ovdje – kazao je dr.sc. Nedeljko Štefanić, predsjednik uprave Culmene d.o.o., organizatora i nositelja regionalne licence za FC Barcelona kampove.

Pored toga, u znak zahvalnosti zbog gostoprimstva, tvrtka Culmena d.o.o. je omogućila popust od 15 % za sve trenere iz područja Makarske za FC Barcelona seminar koji će se održati u Zagrebu od 01. – 03. travnja 2014. Predavač ekskluzivnog trodnevnog seminara bit će voditelj cijelog omladinskog pogona FC Barcelone, Isaac Guerrero. Svi treneri koji budu sudjelovali u FC Barcelona seminaru ulaze u mrežu FCB Escola trenera te dobivaju mogućnost rada u svim njihovim kampovima.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije