Ostanimo u kontaktu

BARCELONA KAMP MAKARSKA 2014.

FC Barcelona drugu godinu zaredom gostuje u Makarskoj

Objavljeno prije

barca-kamp-makarska

Djeca od 6 do 17 godina imati će od 18. do 22. lipnja priliku raditi i učiti po metodologiji čuvenog nogometnog diva iz srca Katalonije čija je škola naučila Messia, Xavia, Iniestu, Fabregasa i ostale nogometnu čaroliju koja je zadivila cijeli svijet, prenosi Makarska-post.com.

Peterodnevni kamp ugostit će mlade nogometaše i nogometašice iz cijele Hrvatske i inozemstva, a uz trenere omladinskog pogona Barcelone vodit će ih i domaći treneri kojima je iznimna čast što su dobili priliku sudjelovati u najjačem svjetskom omladinskom kampu.

Kamp obuhvaća rad na koordinaciji, nogometnim tehnikama, taktičkom razvoju igre po metodama koje prolaze igrači prve momčadi FC Barcelone na svojim treninzima, a sve pod nadzorom trenera iz FCB Escole.

Radit će se isključivo po njihovom trenažnom procesu, istom kojeg prolaze i juniori, druga i prva momčad te sve druge koje se nalaze u sastavu Barcelone. Ono što moram naglasiti jest i da su i naši gosti iz Španjolske bili oduševljeni uvjetima koji će ih dočekati ovdje – kazao je dr.sc. Nedeljko Štefanić, predsjednik uprave Culmene d.o.o., organizatora i nositelja regionalne licence za FC Barcelona kampove.

Pored toga, u znak zahvalnosti zbog gostoprimstva, tvrtka Culmena d.o.o. je omogućila popust od 15 % za sve trenere iz područja Makarske za FC Barcelona seminar koji će se održati u Zagrebu od 01. – 03. travnja 2014. Predavač ekskluzivnog trodnevnog seminara bit će voditelj cijelog omladinskog pogona FC Barcelone, Isaac Guerrero. Svi treneri koji budu sudjelovali u FC Barcelona seminaru ulaze u mrežu FCB Escola trenera te dobivaju mogućnost rada u svim njihovim kampovima.

VAPAJ MAJKE

Pomozimo u liječenju 35-godišnjeg Markice

Objavljeno prije

Već smo objavljivali vapaj majke, Anđelki Andričić, koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu, a nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio je sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje nogu u kuku. Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, potražila je alternativna rješenja te vas moli za pomoć.

– Dragi moj narode, prisiljena sam malo, malo, pa davat, pa pisat ovo i slati Vam jer samo ste mi vi još preostali, jer život mog Markice u Zagrebu za institucije, nažalost, ne znači ništa.

Ja vjerujem da imate veliko srce i da ćete pomoći i da nećete mom sinu Markici okrenuti leđa ili ga ignorirati. Vjerujem u dragog Isusa i vašu plemenitu dušu i da ćete pomoći. Markica vas puno voli i pozdravlja. Moj sin je veliki heroj i bori se sa teškom bolesti. Zato, dragi narode, molim vas kao Isusa razapetog, pomozite i moj Markica će vam jednog dana uzvratiti tu veliku ljubav prema njemu.

http://www.in-portal.hr/in-portal-news/vijesti/14800/hzzo-ocitovanje-u-vezi-lijecenja-mladica-s-invaliditetom-markice-andricica

https://fenix-magazin.de/na-izmaku-snaga-andelka-andricic-moli-pomoc-za-lijecenje-svog-sina

Markica AndričićObitelj Markice Andričića nalazi se u vrlo teškoj situaciji i svaka je pomoć dobro došla. Financijski im možete pomoći uplatom na račun:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije