Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

VELIKI DOGAĐAJ ZA GRAD

Europsko prvenstvo u kajak-kanu maratonu stiže u Metković

Objavljeno prije

EP kajak-kanu

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan i predsjednik Hrvatskoga kajakaškog saveza Marko Ćurković danas su potpisali Ugovor o zajedničkoj organizaciji/provedbi Europskoga prvenstva u kajak-kanu maratonu Metković 2018.

Prvenstvo će se održavati u Metkoviću od 1. do 8. srpnja 2018. i na njemu će nastupiti više od 600 natjecatelja iz 25 država. Grad će za organizaciju EP-a osigurati sredstva na razini Grada i Županije u iznosu od 100.000 kn. U organizaciju Grad će uključiti gradska poduzeća koja svojom redovnom djelatnošću i djelokrugom poslova mogu olakšati organizaciju EP (Sportska zajednica Grada Metkovića, komunalno društvo i volonteri za pomoćne poslove organizacije). Preko Turističke zajednice grada Metkovića, u okviru njene redovne djelatnosti i djelokruga poslova, provest će se aktivnosti na promociji i informiranju građana Grada Metkovića o EP-u. Nakon potpisivanja Ugovora, uzeli smo izjave gradonačelnika Milana i predsjednika Ćurkovića.

Piše/foto: Metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije