Ostanimo u kontaktu

MALI NOGOMET

Ekipi UL Jerkovac prvi Malonogometni turnir ‘Crni put – Sv. Nikola’

Objavljeno prije

1. Malonogometni turnir 'Crni put - Sv. Nikola'

Na igralištu OŠ Don Mihovila Pavlinovića večeras je odigrana završnica prvog Malonogometnog turnira ‘Crni put – Sv. Nikola’. U jednoj nadasve sportskoj atmosferi, kakvu mogu prirediti samo navijači s desne strane grada, odigrane su utakmica za treće mjesto i finale.

Treće mjesto pripalo je ekipi ‘Kod Pere‘, u odmjeru snaga bili su bolji od ekipe CB Label Šuškovo, sa rezlutatom 4:3.

Finalnu utakmicu, kako smo i najavili su igrale ekipe UL Jerkovac i Dalmata. U prvom poluvremenu odmjer snaga izjednačen, kao i rezultat 1:1. Nakon poduže stanke radi izvlačenja tombole, u drugom poluvremenu ipak domaćini željniji pobjede, do kraja susreta prednost su podigli na visokih pet razlike te utakmicu priveli kraju s rezultatom 7:2.

Ne želimo umanjiti spretnost igrača Jerkovca, koji su zaista zasluženo pobijedili, ali ipak igrač više u obliku dobro raspoložene publika, ‘nabrijane’ od ne tako davno održanog Maratona dao je svoje. Da ne bude zabune, u nadasve fer i sportskom bodrenju svojih momaka.

Uslijedile su dodjele nagrada. Nagradu za najboljeg igrača turnira osvojio je Nedo Ereš (UL Jerkovac), pokal mu je uručio Mate Borovac Peca. Najbolji strijelac turnira, sa sedam postignutih golova je Zvonimir Sršen (Kod Pere), pokal mu je uručio Nino Šešelj. Za najboljeg golmana turnira izabran je Ivica Jerković (UL Jerkovac), pokal mu je udijelio Drago Bezer.

Prve tri ekipe osvojile su pehare i medalje, uz novčane nagrade od tisuću kuna za treće mjesto, koju je ekipi ‘Kod Pere‘ uručio Josip Šiljeg. Drugoplasiranoj ekipi Dalmata tri tisuće kuna uručio je Nikša Galov, dok je osvajačima turnira, ekipi UL Jerkovac sedam tisuća kuna uručila gradonačelnica Katarina Ujdur.

Kako smo i napomenuli, u poluvremenu finalne utakmice publici su podijeljene nagrade s tombole, među kojima se našla lopta s potpisom Marija Stanića, dres RNK Splita Jure Obšivača, golmanski dres Wolsbergera Brune Šutala, Hajdukov šorc, dres Nikice Jelavića iz Evertona, šal ONK Metkovića, golmaski dres Jakirevića i dres Marina Ljubičića.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije