Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

OŽUJSKO BALOTE

Ekipa Žika iz Metkovića plasirala se na završnicu turnira u Sinj

Objavljeno prije

Ekipa Žika iz Metkovića pobjednik je južne skupine H turnira Ožujsko balote, koji se organizira već devetu godinu zaredom.

Turnir se igra u sedam skupina/regija i okuplja oko tisuću ekipa iz cijele Dalmacije, a pobjednik regionalnog finala ide na završni turnir u Sinj, gdje je glavna nagrada 30.000 kuna.

Ovo je drugi put da u završnici sudjeluje ekipa iz Metkovića, a ove godine to je pošlo za rukom ekipi Žika koju čine Nedo Marušić, Joško Volarević, Jure Vranješ i Živko Ćelić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo našim momcima i želimo im oštro oko i mirnu ruku na završnici u Sinju i da u Metković donesu puni plijen.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije